ΚΙΝΑΛ για αλλαγές στη Δικαιοσύνη: Επικράτησαν οι πολιτικές σκοπιμότητες του ΣΥΡΙΖΑ

ΚΙΝΑΛ για αλλαγές στη Δικαιοσύνη: Επικράτησαν οι πολιτικές σκοπιμότητες του ΣΥΡΙΖΑ

 «Οι τελευταίες μέρες του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία δεν θα είναι οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας για τους θεσμούς», επισημαίνει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου

PAPATHEODOROU
Επικράτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνει πίσω από τις αλλαγές στη Δικαιοσύνη το Κίνημα Αλλαγής.

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΚΙΝΑΛ Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, «με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για την Ανώτατη Ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν κέρδισε το κύρος της Δικαιοσύνης, ούτε η αναγκαία θωράκιση του θεσμού. Επικράτησαν οι πολιτικές σκοπιμότητες του ΣΥΡΙΖΑ, οι θεσμικές ακροβασίες και αυθαιρεσίες, η εμμονή του στη χειραγώγηση του θεσμού της Δικαιοσύνης».

Ο κ.Παπαθεοδώρου συνεχίζει σημειώνοντας ότι «οι τελευταίες μέρες του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία δεν θα είναι οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας για τους θεσμούς. Ποτέ στο παρελθόν μετά την μεταπολίτευση η αντισυνταγματική συμπεριφορά της Κυβέρνησης δεν αποτελούσε καθημερινότητα για τη λειτουργία των θεσμών. Για τη χώρα, τους πολίτες και την ποιότητα της Δημοκρατίας είναι ανάγκη να τα αφήσουμε όλα αυτά στο παρελθόν μαζί με την κακή ανάμνηση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – προθύμων».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης