Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Γιάννης Σαρίδης

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Γιάννης Σαρίδης

Διαβάστε την επιστολή παραίτησής του από το κόμμα Λεβέντη - Διαλύεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων που πλέον διαθέτει μόνο τέσσερις βουλευτές

saridis_arthoos1
Αποχώρησε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων ο βουλευτής Γιάννης Σαρίδης.

Με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Γιάννης Σαρίδης δηλώνει ότι δεν ανήκει πλέον στην ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων. Ως αποτέλεσμα της ανεξαρτητοποίησης του Γιάννη Σαρίδη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων διαλύεται, αφού πλέον αποτελείται από τέσσερις βουλευτές -του Βασίλη Λεβέντη συμπεριλαμβανομένου.

Διαβάστε τη δήλωση με την οποία ο κ. Σαρίδης ανεξαρτητοποιείται από την Ένωση Κεντρώων:

hgh65


Δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν ο Γιάννης Σαρίδης είχε δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ: Στις 10 Μαϊου του 2019 όταν είχε υπερψηφίσει στην ψηφοφορία για την πρόταση μομφής εναντίον του Παύλου Πολάκη και στις 18 Δεκεμβρίου του 2018 όταν είχε υπερψηφίσει τον προϋπολογισμό. Και στις δύο περιπτώσεις ο Βασίλης Λεβέντης είχε αρνηθεί να διαγράψει τον Γιάννη Σαρίδη θέλοντας να αποφύγει τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του.

Σήμερα ωστόσο, περίπου ένα μήνα πριν τις πρόωρες εκλογές, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων οδηγείται σε διάλυση καθώς αποτελείται από μόνο τέσσερις βουλευτές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης