Αυτοδιοικητικές εκλογές: Παπαδογιάννης και Σημανδηράκης στον β' γύρο στον δήμο Χανίων

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Παπαδογιάννης και Σημανδηράκης στον β' γύρο στον δήμο Χανίων

Με καταγεγραμμένο το 61% των αποτελεσμάτων ο κ Παπαδογιάννης λαμβάνει ποσοστό 25, 75% και ο κ Σημανδηράκης ποσοστό 19,09 %

χανια
Ο Άρης Παπαδογιάννης επικεφαλής του συνδυασμού « Η απάντηση τα Χανιά μας» και ο Παναγιώτης Σημανδηράκης επικεφαλής του συνδυασμού

«Για τα Χανιά», θα διεκδικήσουν την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών το δήμο Χανίων.

Με καταγεγραμμένο το 61% των αποτελεσμάτων ο κ Παπαδογιάννης λαμβάνει ποσοστό 25, 75% και ο κ Σημανδηράκης ποσοστό 19,09 %.

Για το αποτέλεσμα των εκλογών οι κύριοι Παπαδογιάννης και Σημανδηράκης δήλωσαν:

«Οι συμπολίτες μας έδειξαν την εμπιστοσύνη τους μέσα στην κάλπη, μας ανέδειξαν πρώτους μεταξύ αξιόλογων υποψηφίων δημάρχων και ενώ εξελίσσονται ακόμα τα αποτελέσματα και τα γεγονότα οι ψήφοι που καταγράψαμε, είναι περίπου 40% επιπλέον από τον δεύτερο. Εμείς ευχαριστούμε και όσους μας ψήφισαν και όσους δεν μας ψήφισαν.

Είμαστε σίγουροι ότι οι Χανιώτες θα μας επιλέξουν ως δημοτική αρχή την ερχόμενη Κυριακή για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί την πόλη που ονειρευόμαστε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδογιάννης.

Κλείσιμο
Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Σημανδηράκης τόνισε.

« Οι Χανιώτες έστειλαν τα μηνύματα τους. Ενδιαφέρονται για την πόλη , για μια νέα αρχή. Οι πολίτες ενέκριναν το πρόγραμμα που τους παρουσιάσαμε. Καλούμε τους πολίτες και στο δεύτερο γύρο των εκλογών να μας εμπιστευτούν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης