Κλαίει η Κουμουνδούρου: Με δάκρυα παρακολούθησαν τη δήλωση Τσίπρα οι υπουργοί

Κλαίει η Κουμουνδούρου: Με δάκρυα παρακολούθησαν τη δήλωση Τσίπρα οι υπουργοί

Σκυμμένα κεφάλια και θλίψη στο αρχηγείο του κυβερνητικού κόμματος - Δείτε τις αντιδράσεις Κρέτσου, Φλαμπουράρη, Κατρούγκαλου, Βασιλειάδη, Σκουρλέτη, Μπαζιάνα στη δήλωση του πρωθυπουργού για πρόωρες κάλπες

skourletis01
Μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.

Υπουργοί και στελέχη του κόμματος παρακολουθούσαν τον πρωθυπουργό με ζωγραφισμένη την πίκρα στα πρόσωπά τους, ενώ κάποιοι εξ αυτών φαίνεται πως ήταν και δακρυσμένοι, μετά τη βαριά ήττα στις ευρωεκλογές, που πιθανότατα σηματοδοτεί και ένα τέλος εποχής για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο νωρίτερα, οι πληροφορίες από την Κουμουνδούρου ήθελαν τον ΣΥΡΙΖΑ διχασμένο, με άλλα στελέχη  να υποστηρίζουν το σενάριο της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες -όπερ και εγένετο- και άλλους προβεβλημένους συνεργάτες του πρωθυπουργού, όπως οι κ.κ. Φλαμπουράρης και Παππάς, να επιμένουν ότι το κυβερνών κόμμα θα πρέπει να εξαντλήσει την τετραετία και να πάει σε εθνικές εκλογές τον Οκτώβριο.

Ιδιαιτέρως κατηφείς ήταν οι κ.κ. Κρέτσος και Φλαμπουράρης, ενώ χαρακτηριστική ήταν και η εικόνα του κ. Κατρούγκαλου και του κ. Σκουρλέτη, αλλά και του κ. Βασιλειάδη, που κρατούσε το χέρι της συζύγου του Αλέκου Φλαμπουράρη, την ώρα που έκανε την δήλωση ο πρωθυπουργός.

Ανάμεσά τους, φυσικά, και η σύντροφος του πρωθυπουργού, Μπέττυ Μπαζιάνα.
diaggelma_ekloges
diaggelma_ekloges2
diaggelma_ekloges6
diaggelma_ekloges4
diaggelma_ekloges7
diaggelma_ekloges5
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης