Δούρου: Την επόμενη Κυριακή δίνουμε τη μάχη για τις ζωές μας

Δούρου: Την επόμενη Κυριακή δίνουμε τη μάχη για τις ζωές μας

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής αποτιμώντας το αποτέλεσμα των εκλογών έκανε λόγο για απάντηση «στις χυδαιότητες και τις συκοφαντίες με ονοματεπώνυμο εναντίον της»

4813644__1_
Τους ψηφοφόρους που τη στήριξαν ευχαρίστησε η εκ νέου υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, η οποία θα αναμετρηθεί στον δεύτερο γύρο των εκλογών με τον Γιώργο Πατούλη.

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που μας στήριξαν με την ψήφο τους. Ήταν η καλύτερη απάντηση στις συκοφαντίες και τις χυδαιότητες που κάποιοι οργάνωσαν με ονοματεπώνυμο και που τις ακούγαμε, για να κρύψουν τις δικές τους ευθύνες, να κρύψουν το πραγματικό μετρήσιμο αποτέλεσμα και το έργο της Δύναμης Ζωής», τόνισε.

«Η μεγάλη μάχη είναι πλέον μπροστά, την επόμενη Κυριακή θα δώσουμε τη μάχη για τις ζωές μας, την καθημερινότητά μας. Για αυτό και όλοι πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας την επόμενη Κυριακή. Για αυτό και απευθύνομαι στους προοδευτικούς πολίτες για να στήσουν ανάχωμα στην ακροδεξιά και την δεξιά. Καλώ τους συμπολίτες μου να δώσουμε μαζί τη μάχη, να συνεχίσουμε τη ρότα του έργου που έχει ξεκινήσει  για την Αττική της δημοκρατίας και της προόδου», κατέληξε η κυρία Δούρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης