Πανωλεθρία ΣΥΡΙΖΑ στους μεγάλους δήμους

Στην Αθήνα ο Κώστας Μπακογιάννης αγγίζει το 43%, ενώ ο «Casa de Papel» Ηλιόπουλος «παλεύει» να φτάσει το 17% - Τέταρτη η  Νοτοπούλου στη Θεσσαλονίκη - Τρίτος ο Μπελαβίλας στον Πειραιά

mpakogiannis_mora_2
Στο δήμο Αθηναίων, στη Θεσσαλονίκη, στον Πειραιά καθώς και στους περισσότερους από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας, οι πολίτες στρέφουν τα νώτα τους και αποδοκιμάζουν ξεκάθαρα τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα πρώτα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τη δυσαρέσκεια των Ελλήνων, αλλά και την αδυναμία του κυβερνώντος κόμματος να στελεχώσει τα αυτοδιοικητικά ψηφοδέλτια με αξιόμαχους υποψηφίους.

Χαρακτηριστική η εικόνα στην Αθήνα όπου ο, κατά τον πρωθυπουργό «άχαστος, Casa de Papel» κ.λπ. Νάσος Ηλιόπουλος δείχνει ότι δύσκολα θα πιάσει το 17%. Ο Κώστας Μπακογιάννης βρίσκεται πέριξ του 42,70%.

Στη Θεσσαλονίκη η Κατερίνα Νοτοπούλου μόνο με ένα θαύμα θα βρεθεί στον δεύτερο γύρο, στον οποίον φαίνεται να περνούν ο Νίκος Ταχιάος (υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία) και ο Κωνσταντίνος Ζέρβας. Τα αντίστοιχα ποσοστά είναι Ταχιάος 22,15%, Ζέρβας 14,87%, Ορφανός 14,67% με μόλις τέταρτη την Κατερίνα Νοτοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ με 13,77%.

Στον Πειραιά ο Νίκος Μπελαβίλας του ΣΥΡΙΖΑ είναι τρίτος με 14,55%, πολύ πίσω από τον δεύτερο, τον Νίκο Βλαχάκο (27,17%) και βέβαια από τον νυν δήμαρχο, Γιάννη Μώραλη, ο οποίος προηγείται καθαρά με 45,25%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης