Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας - Σύσκεψη για όλα τα σενάρια

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας - Σύσκεψη για όλα τα σενάρια

Περίπου στις 15:30 το μεσημέρι -νωρίτερα από κάθε άλλη φορά- ο πρωθυπουργός μετέβη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου - Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία -το ανώτατο καθοδηγητικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ- για την αποτίμηση της εκλογικής διαδικασίας και τα σενάρια για την επόμενη ημέρα

tsipras_koumoudourou_main
Στην Κουμουνδούρου βρέθηκε στις 15:30 το μεσημέρι -νωρίτερα από κάθε άλλη φορά- ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, που συγκάλεσε σύσκεψη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Κατά τη σύσκεψη, που έγινε λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες, επιχειρήθηκε αποτίμηση της εκλογικής διαδικασίας, ενώ συζητήθηκαν και τα σενάρια της επόμενης ημέρας, με βάση τα αποτελέσματα που θα προκύψουν τόσο από τις ευρωεκλογές, όσο και από τον πρώτο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τη σύσκεψη, ο κ. Τσίπρας μετέβη στο σπίτι του, ενώ θα επιστρέψει εκ νέου στην Κουμουνδούρου, όπου και θα παρακολουθήσει, μαζί με τους συνεργάτες του, τα εκλογικά αποτελέσματα.

tsip3
tsip2
tsip1


Ο κ. Τσίπρας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 172ο δημοτικό σχολείο Αθηνών στην Κυψέλη, στις 10 το πρωί, κάνοντας λόγο για «ημέρα ευθύνης του καθενός και της καθεμιάς να υπερασπιστεί τις θυσίες και τους κόπους του ελληνικού λαού».

Κλείσιμο
Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα «ημέρα Δημοκρατίας», προσθέτοντας:

«Οι πολίτες αποφασίζουν για τους δήμους, τις περιφέρειες και τους εκπροσώπους που θα στείλουν στο ευρωκοινοβούλιο. Είναι όμως και ώρα και μέρα ευθύνης των πολλών, είναι μέρα ευθύνης του καθενός και της καθεμιάς να υπερασπιστεί τις θυσίες και τους κόπους του ελληνικού λαού. Είναι ώρα και μέρα ευθύνης να επικυρώσει, να εγκρίνει, να προστατεύσει την πορεία ανάκαμψης της οικονομίας αλλά και τα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης της κοινωνικής πλειοψηφίας. Τα μην αφήσει καμία χαραμάδα καμία κερκόπορτα σε κανένα την επόμενη μέρα να τα πάρει πίσω ή να τα αμφισβητήσει. Σε κανένα είτε εντός είτε εκτός της χώρας. Είναι η ώρα της ευθύνης των πολλών για το σήμερα και το αύριο του τόπου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης