Μητσοτάκης: Το βράδυ της Κυριακής θα είμαστε οι νικητές

Μητσοτάκης: Το βράδυ της Κυριακής θα είμαστε οι νικητές

Ένα στέκι του ΣΥΡΙΖΑ στο Παγκράτι επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το παραδοσιακό προεκλογικό ραντεβού με τους δημοσιογράφους - Στην Καισαριανή η Φώφη Γεννηματά

kyriakos1
Η προεκλογική περίοδος έχει τελειώσει και οι πολιτικοί αρχηγοί, συνεχίζουν με χαλαρές συναντήσεις. Παραδοσιακά την προηγούμενη ημέρα των εκλογών οι αρχηγοί των κομμάτων συναντούν τους δημοσιογράφους όπου όλο το διάστημα της προεκλογικής περιόδου κάλυπταν την δραστηριότητά τους. 

Ο πρόεδρος τους Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε έκπληξη στους δημοσιογράφους όταν τους κάλεσε σε καφέ – εστιατόριο, που οι υπουργοί και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τους αρέσει να το αποκαλούν στέκι τους. Το ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι στο Παγκράτι, στην πλατεία Προσκόπων. Το συγκεκριμένο καφέ βρίσκεται σχετικά κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου και η συχνή παρουσία εκεί κυβερνητικών στελεχών το έχει χαρακτηρίσει ως «συριζαίικο» στέκι.

Αισιοδοξία για τη νίκη

«Το βράδυ της Κυριακής θα υπάρχει ένας νικητής και ένας ηττημένος», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην καθιερωμένη συνάντηση με τους πολιτικούς συντάκτες πριν τις εκλογές. Ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν ήρεμος και αισιόδοξος για την αυριανή εκλογική αναμέτρηση.

«Αφού δεν έκλεισε η φωνή από τόσες ομιλίες και περιοδείες είμαστε μια χαρά», είπε όταν τον ρώτησαν πώς είδε την προεκλογική περίοδο.






Κλείσιμο
Ο κ. Μητσοτάκης γύριζε σε όλα τα τραπέζια και μίλησε με όλους τους δημοσιογράφους ενώ απόψε το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πειραιώς, θα βγει έξω με την οικογένεια του.

Ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού Τάκης Θεοδωρικάκος αν και μιλούσε στα τηλέφωνα συνεχώς, νούμερα δημοσκοπήσεων δεν έλεγε.



Στο τραπέζι ήταν η εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Γιάννης Μαστρογεωργίου, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου Κωνσταντίνος Ζούλας, η αναπληρώτρια διευθύντρια Κύρα Κάπη και ο υπεύθυνος ξένων μέσων Αργύρης Παπαστάθης.


Μητσοτάκης: Το βράδυ της Κυριακής θα είμαστε οι νικητές




Στο Κερατσίνι ο Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε στο Κερατσίνι. Το ραντεβού του πρωθυπουργού είναι σε γνωστό ουζερί της περιοχής. Όπως τονίζουν κάποιοι με διάθεση αντιπολίτευσης, ο Αλέξης Τσίπρας θυμήθηκε τώρα στο Κερατσίνι, αφού έχει προηγηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει επισκεφθεί πολλές φορές την περιοχή.

Τέλος, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα συναντηθεί με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ σε μαγαζί στην Καισαριανή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης