Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Πειραιάς μίλησε»

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Πειραιάς μίλησε»

Θα συνεχίσουμε για το καλό όλων των Πειραιωτών χωρίς καμία εξαίρεση, επισήμανε στην ομιλία του ο  ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός

4812250
Ηχηρό μήνυμα νίκης στην εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου έστειλε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του δημάρχου Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», Γιάννη Μώραλη.

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του επεσήμανε:

«Φίλες και φίλοι σήμερα ο Πειραιάς αποφάσισε! Σήμερα ο Πειραιάς ΝΙΚΗΣΕ. Σήμερα ο Πειραιάς ΚΕΡΔΙΣΕ. Εδώ στο Πασαλιμάνι έχουμε πανηγυρίσει μεγάλες νίκες, πρωταθλήματα, ευρωπαϊκές επιτυχίες! Εδώ σήμερα, γιορτάζουμε για τον Πειραιά μας.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο Πειραιάς μίλησε


Γιορτάζουμε για τα επόμενα 4 χρόνια, γιορτάζουμε για τα παιδιά μας που θέλουμε να τα κάνουμε όλα περήφανα! Το 2014 είχαμε δώσει έναν όρκο τιμής. Σήμερα σας κοιτάζω όλους στα μάτια και σας λέω: πάμε για άλλα 4 χρόνια, για άλλα 4 χρόνια δημιουργίας και για να ολοκληρώσουμε το όραμά μας γι’ αυτή την πανέμορφη πόλη! Για την πόλη που όλοι αγαπάμε. Για το μεγάλο μας πάθος: τον Πειραιάς μας! Αυτά τα χαμόγελα που βλέπω απόψε εδώ και τα βλέπω καθημερινά περπατώντας στον Πειραιά, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε. Να συνεχίσουμε δυναμικά, να συνεχίσουμε για το καλό όλων των Πειραιωτών χωρίς καμία εξαίρεση!


Την περασμένη Κυριακή μεταξύ ολίγων γνωστών, φίλων και συγγενών, κάποιος μας ειρωνεύτηκε. Ξέρετε τον Πειραιώτη δεν μπορεί να τον κοροϊδέψει κανείς! Μας είπε άντε γεια. Αυτό που λέμε στο ποδόσφαιρο εμείς τόσα χρόνια! Εμείς λοιπόν, όλοι μαζί ενωμένοι την Κυριακή, δεν θα πούμε άντε γεια. Άντε γεια λέμε στο ποδόσφαιρο και κερδίζουμε! Εμείς θα πούμε, ουστ στους προδότες, ουστ στους ψεύτες και θα πάμε για άλλη μία μεγάλη νίκη! Σας θέλω όλους μαζί ενωμένους, να μεταφέρουμε τις επόμενες δύο μέρες το μήνυμα για τον ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ. Σας χρειαζόμαστε όλους. Τους φίλους σας, τους συγγενείς σας, τους ανθρώπους τους οποίους μπορείτε να επηρεάσετε, να πάνε την Κυριακή να ψηφίσουν για το μέλλον του Πειραιά, για το καλό του Πειραιά για το καλό όλων των ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ! Και να ξέρετε κάτι: θα είμαι πάντα δίπλα σας όσο ο Θεός μας έχει καλά!

Θέλω να πω και κάτι τελευταίο γιατί εδώ στον Πειραιά είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι! Θέλω να καλέσω εδώ μαζί μας, τρεις Δημοτικούς Συμβούλους, οι οποίοι δούλεψαν πολύ σκληρά τα 4,5 τελευταία χρόνια. Την Σταυρούλα Αντωνάκου, τον Σταύρο Βοϊδονικόλα και τον Γιάννη Μελά. Τα παιδιά αυτά, παραμένουν κοντά μας και από άλλα πόστα θα βοηθάνε τον Πειραιά. Είτε ως βουλευτές, είτε σαν περιφερειακοί σύμβουλοι, είτε σαν αντινομάρχες. Θα ήθελα επίσης, να καλέσω στο βήμα και ορισμένους άλλους ανθρώπους που δουλεύουν καθημερινά για το καλό του Πειραιά. Τον κ. Βασίλη Κορκίδη, Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου. Έχει δουλέψει πολύ σκληρά για το καλό του Πειραιά. Τον κ. Νίκο Μανεσιώτη, Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά. Καθώς επίσης και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, τον κ. Νίκο Πλατανησιώτη. Τέλος, καλώ τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, κ. Γιώργο Σταματογιάννη και τον πρώην Πρόεδρο, κ. Στέλιο Μανουσάκη.

Βλέπετε εμείς, είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για έναν και μόνο σκοπό: για το καλό του Πειραιά μας. Όλοι μαζί ενωμένοι, δεν υπάρχει καμία εξαίρεση! Ακόμα και γι' αυτούς που μας ρίχνουν καθημερινά βούρκο!

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου! Να είστε όλοι καλά και πάμε δυναμικά για έναν ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ!»

marinakis001
marinakis003
marinakis002
marinakis004
marinakis006
marinakis005
marinakis007
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης