Αγγελική Κανελλακοπούλου: Με δύναμη (και πρόγραμμα) για την Κηφισιά!

Αγγελική Κανελλακοπούλου: Με δύναμη (και πρόγραμμα) για την Κηφισιά!

Με μια όμορφη εκδήλωση, παρουσία πλήθους πολιτών της Κηφισιάς, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αγγελική Κανελλακοπούλου «έριξε την αυλαία» της προεκλογικής περιόδου 

aggeliki_kanellakopoulou_art

Με ένα κέρασμα σε φίλους, δημότες της Κηφισιάς έκλεισε η προεκλογική περίοδος για την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Κηφισιάς, Αγγελική Κανελλακοπούλου, που διεκδικεί την ψήφο των δημοτών με τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Νίκου Χιωτάκη.


Δήλωση υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Αγγελικής Κανελλακοπούλου

Η Αγγελική Κανελλακοπούλου έχοντας πίσω της λαμπρή πορεία σχεδόν τριάντα χρόνων στην εκπαίδευση δίνει το παρών στην τοπική αυτοδιοίκηση έχοντας συγκεκριμένους στόχους και έχοντας ιεραρχήσει τα ζητήματα που απαιτούν άμεση παρέμβαση από τη δημοτική αρχή. Όπως είπε στο protothema.gr το ζήτημα της καθαριότητας και της υπερτοπικής κυκλοφορίας μπαίνουν ψηλά στην ατζέντα, ενώ και η ενίσχυση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών είναι και στον δήμο Κηφισιάς - Ν.Ερυθραίας - Εκάλης φλέγον. Όπως επισήμανε, πλέον υπάρχει μόνο ένα αστυνομικό τμήμα για τον ενιαίο δήμο. Ωστόσο, η κυρία Κανελλακοπούλου στάθηκε ιδιαίτερα στο ζήτημα της αναβάθμισης των δημόσιων σχολείων του δήμου. «Χρειαζόμαστε λειτουργικά σχολεία, με ποιότητα για όλα τα παιδιά των δημοτών». Η ίδια, άλλωστε, έχοντας υπηρετήσει την εκπαίδευση μπορεί να γνωρίζει άριστα και τις ανάγκες και τον τρόπο για να υπηρετηθούν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στην όμορφη εκδήλωση που οργάνωσε νωρίτερα απόψε η κυρία Κανελλακοπούλου, σε γνωστό μαγαζί στο Κεφαλάρι, έδωσαν το παρών και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην υποψήφια δημοτική σύμβουλο, εκτός από τον επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Χιωτάκη, δεκάδες δημότες της Κηφισιάς - ιδιαίτερα δυναμική μάλιστα, ήταν η παρουσία των νέων.





Κλείσιμο
aggeliki_kanellakopoulou
aggeliki_kanellakopoulou2
aggeliki_kanellakopoulou3
aggeliki_kanellakopoulou4
aggeliki_kanellakopoulou5

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης