Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ζωγράφου ο δημοσιογράφος Λάμπρος Καλαρρύτης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ζωγράφου ο δημοσιογράφος Λάμπρος Καλαρρύτης

Με τον συνδυασμό «Ζωγραφου Μπροστά» του Παναγιώτη ´Αγγελόπουλου

kalarritis_art
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ζωγραφου κατεβαίνει ο δημοσιογράφος Λάμπρος Καλαρρύτης, με τον συνδυασμό «Ζωγραφου Μπροστά» του Παναγιώτη ´Αγγελόπουλου.

Ο Λάμπρος Καλαρρύτης έχει εργαστεί σε εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοπτικούς σταθμούς και περιοδικά ως ρεπόρτερ, διπλωματικός και πολιτικός συντάκτης, αρχισυντάκτης και διευθυντής.

Μεταξύ άλλων, στον Αντέννα, ραδιόφωνο και τηλεόραση, στην τηλεόραση του Alter, στις εφημερίδες Επενδυτής, Ελεύθερος Τύπος, Ημερησία και Παραπολιτικά, στο περιοδικό Επίκαιρα ως αρχισυντάκτης και διευθυντής, στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά 90,1 ως ραδιοφωνικός παραγωγός, αρχισυντάκτης και διευθυντής.

Έχει πραγματοποιήσει πολλές δημοσιογραφικές αποστολές στο εξωτερικό και συνεχίζει να καλύπτει, παράλληλα με τα πολιτικά και οικονομικά θέματα , ζητήματα γεωπολιτικής, ασφάλειας και άμυνας.

Την απόφαση να συμμετάσχει την αιτιολογεί ως εξής:

«Είναι θετικό να επιδιώκεται η συμμετοχή στα κοινά από όσο το δυνατόν περισσότερους, σε κάθε βαθμίδα της πολιτικής, για να σπάνε τα στεγανά. Ειδικά αυτή την περίοδο που η πατρίδα περνά μεγάλη περιπέτεια, οι Έλληνες πρέπει να δίνουν το «παρών» στα δημόσια πράγματα. Δημοκρατία ερήμην δεν υπάρχει και η συμμετοχή δεν πρέπει να εξαντλείται απαραίτητα στην ψήφο. Ακόμα και μάχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι εθνική μάχη. Εινσι ανάγκη η χώρα να αναταχθεί και να ανακτηθεί γειτονιά-γειτονιά, δρόμο- δρόμο.»
Κλείσιμο
unnamed
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης