Εντολή από την πρώτη Κυριακή για το Δήμο Μυκόνου ζήτησε ο Χρ. Βερώνης

IMG-20190523-WA0009

Πολύς κόσμος στην προεκλογική ομιλία

Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες και πρωτόγνωρο για το πλήθος του κοινό πραγματοποίησε τη κεντρική του ομιλία στη Μύκονο, ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης "ΜΥΚΟΝΟΣ Πρώτη Ξανά" Χρήστος Βερώνης. Την εκδήλωση που έγινε στη Χώρα, στο ανοιχτό θέατρο της "Λακκας", παρακολούθησαν Μυκονιάτισσες και Μυκονιάτες κάθε ηλικίας που παρά το εργάσιμο της ημέρας(η τουριστική κίνηση στη Μύκονο είναι εντονη) και τη δυσκολία πρόσβασης στο χώρο, κατέκλυσαν το θέατρο και τον ευρύτερο χώρο.

Ο Χρήστος Βερώνης μίλησε για την "επιστροφή της Μυκόνου στο μέλλον". Για τη Μύκονο της δημιουργίας, του πολιτισμού, της κοινωνικής αλληλεγγύης, της νέας γενιάς. Αναφέρθηκε στην ανάγκη να βελτιωθούν οι υποδομές, να αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα, το πρόβλημα στάθμευσης, η καθαριότητα, η ποιότητα του νερού. Να προστατευτεί το περιβάλλον, οι παραλίες, ο κοινόχρηστος χώρος. Να αναδειχθεί η νέα πολιτιστική ταυτότητα του νησιού, να αναβαθμιστεί η ποιότητα του τουριστικού προϊόντος και να βγει στη πρώτη γραμμή η νέα γενιά.

Να αποκτήσει κύρος ο δήμος και να παγιωθεί το αίσθημα ασφάλειας στο νησί. "Τη Μύκονο με μας στη δημαρχία θα τη σέβονται, θα γίνει Πρώτη ξανά" κατέληξε ο Χρ. Βερώνης και κάλεσε τους Μυκονιάτες να του δώσουν απο τη πρώτη Κυριακή την εντολή να γίνει δήμαρχος για όλους και να οδηγήσει τη Μύκονο στο μέλλον με σιγουριά και αισιοδοξία.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Μαυρο απο την Πρωτη.

Εντολή από την πρώτη κυριακή ;ναι δεν θα το ξεχάσουμε όπως δεν ξεχάσαμε και τα 20 εκατομμύρια που χάθηκαν από το Δήμο επί ημερών του λες και ήταν πασατέμπος ,και μας έρχονται τώρα σαν Μεσσίες να μας σώσουν ...συγγνώμη δεν θα πάρουμε να πάτε σπίτι σας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tsipras_new_mainn

Από τη μια ο πρωθυπουργός δημιουργεί κλίμα κρίσης και από την άλλη καθησυχάζει τους Έλληνες επικαλούμενος αναβάθμιση του διεθνούς ρόλου της χώρας χάρη στην πολιτική του - Εκτιμήσεις ότι η αιφνίδια σύγκληση του ΚΥΣΕΑ και το «διάγγελμα» εντάσσονται σε προεκλογική προσπάθεια αναστροφής του πολιτικού κλίματος που είναι σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ.

tsipmain_2

Ο Αλέξης Τσίπρας μετά την έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ και την επικοινωνία με τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη τόνισε ότι Ελλάδα και Κύπρος από κοινού θα θέσουν το θέμα της Τουρκίας στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. - Η Ελλάδα είναι πιο ασφαλής από ποτέ, όποιος παραβιάσει τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου θα έχει συνέπειες, είπε ο πρωθυπουργός

210