Ανδρέας Κωνσταντάτος: Η Αθήνα χρειάζεται άλματα μπροστά

Ανδρέας Κωνσταντάτος: Η Αθήνα χρειάζεται άλματα μπροστά

«Σε γειτονιές της Αθήνας, επικρατούν τριτοκοσμικές συνθήκες», επισημαίνει

konstados
Στις γειτονιές της Αθήνας, γυρίζει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κωνσταντάτος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος , για το Δήμο Αθηναίων, με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά».

«Η Αθήνα τα τελευταία χρόνια έκανε πολλά βήματα πίσω, τώρα χρειάζεται άλματα μπροστά» λέει ο ίδιος και επισημαίνει πως σε γειτονιές της Αθήνας, επικρατούν τριτοκοσμικές συνθήκες.

kon3
kotos

«Υπάρχουν γειτονιές που αφέθηκαν στην τύχη τους, με ανασφάλεια, με  πεζοδρόμια βρώμικα και σκοτεινούς δρόμους, με παιδικές χαρές,  άλλες κλειστές και άλλες του περασμένου αιώνα.  Σε μεγάλες περιοχές, στα Πατήσια, την Κυψέλη, Πλατεία Βάθη, κάτω από την Ομόνοια, ο δήμος είναι απών, και το μεταναστευτικό,  ένα, από τα μεγαλύτερα προβλήματα, το διαχειρίζονται πια  οι  ΜΚΟ,  με αποτέλεσμα, να κερδοσκοπεί πολιτικά, η Χρυσή Αυγή».

Κατά την προεκλογική του περιοδεία συνάντησε και μίλησε με δημότες της Αθήνας και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και το τι πραγματικά θα ήθελαν για την Αθήνα

Κλείσιμο
«Αν κάποιος ρωτήσει τους δημότες , τι θέλουν περισσότερο,  θα σου πουν, καθαριότητα, ασφάλεια και ποιότητα στην καθημερινότητα τους .. Αυτό το ακούω πολλές φορές την ημέρα, γυρνώντας στις γειτονιες. Ζητούν ένα καθαρό δρόμο, ένα καθαρό κάδο,  πεζοδρόμιο που μπορούν να περπατήσουν, χωρίς να κάνουν πριν το σταυρό τους ή ασφάλεια ατυχήματος, χρειάζονται να νοιώσουν ασφάλεια και να μην κοιτούν πίσω τους, όταν περπατούν, βράδυ σε ορισμένες περιοχές της Αθήνας. Και είναι αυτοί, ακριβώς οι τομείς, πού η πόλη έκανε πολλά βήματα πίσω τα τελευταία χρόνια. Το λένε οι ίδιοι. Η δεύτερη θητεία Καμίνη ήταν η χειρότερη»

Ο Ανδρέας Κωνσταντάτος, κάνει αγώνα για να πείσει τους δημότες πως η Αθήνα μπορεί να αλλάξει και να γίνει μια ανθρώπινη πόλη. Πρέπει ,λέει, πρώτα απο όλα ,  ο δήμος να ακούει και να σέβεται τους δημότες και όχι να τους τιμωρεί δια της απραξίας του.

«Η Αθήνα χρειάζεται μια δημιουργική «επανάσταση» κι όχι μπαλώματα, για να ξεφύγει από τη μιζερια  και το φόβο, που κυριαρχεί στις γειτονιές . Και μια τέτοια ριζική αλλαγή χρειάζεται τη συστράτευση, όλων των Αθηναίων, γύρω από ένα ριζοσπαστικό και ολοκληρωμένο σχέδιο , όπως αυτό του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά», με ένα δήμαρχο που γνωρίζει την τοπική αυτοδιοίκηση, έχει δώσει δείγματα γραφής και διαθέτει το κυριότερο προσόν στην πολιτική, τη βούληση, να φέρει τα πάνω κάτω στην Αθήνα , τον Κώστα Μπακογιάννη .  Ένας απεγνωσμένος δημότης, μου είπε «είναι τόσο άσχημα τα πράγματα που λίγα να κάνει ο Μπακογιάννης, θα φανούν σαν τεράστιο έργο» θα τονίσει ο κ. Κωνσταντάτος.

kon4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης