Ο Βασίλης Πολίτης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη στον Νότιο Τομέα Αττικής

Ο Βασίλης Πολίτης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη στον Νότιο Τομέα Αττικής

Ο ναύαρχος ε.α. διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση κρίσεων και έχει διατελέσει για χρόνια σε υπεύθυνο πόστα στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση

New_York_College_005
Την εμπειρία του από νευραλγικές θέσεις σε κορυφαίους θεσμούς επιθυμεί να αξιοποιήσει για την ανάπτυξη και τη βελτίωση της ζωής στον Νότιο Τομέα Αττικής ο Βασίλης Πολίτης, κατεβαίνοντας υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέα Αρχή» του Γιώργου Πατούλη.

Ο ναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε θέματα διαχείρισης φυσικών καταστροφών και ασφάλειας λιμένων.

Έχει υπηρετήσει σε νευραλγικές θέσεις στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση για πολλά χρόνια, έχει δουλέψει επίσης μετά την αποστρατεία του στον ιδιωτικό τομέα ως σύμβουλος ναυτιλιακών επιχειρήσεων και management λιμένων.

Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος έχει δείξει εμπράκτως ότι δίνει μεγάλη σημασία στην ενίσχυση της ασφάλειας του πολίτη και έχει την γνώση για την ανάπτυξη και ανάπλαση του παραλιακού μετώπου το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης.

01
Βασίλης Πολίτης, Μιχάλης Σταυριανουδακης (Δήμαρχος Δάφνης/ Υμηττού / υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Ν. Τομέας Αττικής), Διονύσης Χατζηδάκης (υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Νοτίου Τομέα Αττικής), Γιάννης Κωνσταντάτος (υποψήφιος δήμαρχος Ελληνικού / Αργυρούπολης)
04
Εκδήλωση στο NOTOS CAFÉ BAR (Βούλα) Βασίλης Πολίτης (υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Τομέας Αττικής), μαζί με την υποψήφια ευρωβουλευτή της ΝΔ Βασιλική Λαζαράκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης