Η συνέντευξη Μητσοτάκη στον Alpha κέρδισε σε τηλεθέαση τον Τσίπρα

Η συνέντευξη Μητσοτάκη στον Alpha κέρδισε σε τηλεθέαση τον Τσίπρα

Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί βρέθηκαν αντιμέτωποι σε διαφορετικά τηλεοπτικά κανάλια την ίδια ώρα την Τρίτη και νικητής στην μάχη της τηλεθέασης στα δυναμικά κοινά αναδείχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

mitsotakis-happyday-ena
Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης την ίδια ώρα σε διαφορετικά κανάλια, όπου και οι δύο έδωσαν αναλυτικές συνεντέυξεις. Πέρα από το περιεχόμενο αυτό καθεαυτό των συνεντεύξεων, πολύ ενδιαφέρον στοιχείο είναι και η «μάχη της τηλεθέασης», ποιον από τους δύο προτίμησαν δηλαδή οι τηλεθεατές.

Στην μάχη αυτή λοιπόν, στο δυναμικό κοινό δηλαδή στους τηλεθεατές ηλικίας 18-54, νικητής αναδείχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που εμφανίστηκε στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» και μίλησε για όλα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η συνέντευξη, που χαρακτηρίστηκε «διαφορετική», καθώς ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε αρκετά για την προσωπική του ζωή, την οικογένειά του, τους γονείς, την σύζυγο και τα παιδιά του, τα χόμπι του και τις σκέψεις του σε πιο καθημερινά ζητήματα, κέρδισε το ενδιαφέρον δίνοντας στον Alpha την πρωτιά σε τηλεθέαση την ώρα εκείνη. Τα ποσοστά που συγκέντρωσε ανά τέταρτο από τις 9 έως τις 10 το πρωί (που περίπου διήρκεσε η συνέντευξη) ήταν: 24,6%, 22,8%, 28,5% και 23,2%.

Στο «απέναντι» κανάλι, στον Ant1 και στον «βασιλιά της πρωινής ζώνης» Γιώργο Παπαδάκη, έδινε συνέντευξη ο πρωθυπουργός, που μάλιστα στο πρώτο τέταρτο της συνέντευξης ήταν στην τρίτη θέση της τηλεθέασης, με 16,2%, πίσω από τον Alpha και το Star, που είχε 18,9% από τις 09:00 έως τις 09:15.

Έως τις 10, ο Ant1 σημείωσε τα εξής ποσοστά ανά τέταρτο: 21,4%, 21% και 23,3%. Το μοναδικό τέταρτο που πέρασε στην πρώτη θέση δηλαδή ήταν το τελευταίο, από 09:45 έως 10:00, αν και η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα ολοκληρώθηκε στις 09:52.

programma-alpha1


Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι τα συγκεκριμένα νούμερα τηλεθέασης ανακοινώθηκαν από την αρμόδια εταιρία νωρίς το πρωί της Τετάρτης και μέσα στην ημέρα αναμένεται η επίσημη καταγραφή τους, που πάντως δεν θα έχει (εάν έχει) μεγάλες αποκλίσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης