Ζαχαρούλα Αγρογιάννη Μουκριώτου: Να δώσουμε πνοή σε κάθε γωνιά της Αθήνας

mou1

Η οικονομολόγος και τραπεζικός είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πνοή Τώρα» του Παύλου Γερουλάνου

Με όραμα που απηχεί στο μότο του συνδυασμού «Πνοή Τώρα», επικεφαλής του οποίου είναι ο Παύλος Γερουλάνος, η Ζαχαρούλα Αγρογιάννη Μουκριώτου διεκδικεί μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, της πόλης που αξίζει ένα καλύτερο αύριο.

Η οικονομολόγος και τραπεζικός θεωρεί ότι η σκέψη για μία καλύτερη, πιο ζωντανή Αθήνα είναι εφικτό να γίνει πραγματικότητα, μέσα από το πρόγραμμα και τις δράσεις του συνδυασμού, στον οποίο μετέχει και η ίδια.

Με τον άνθρωπο και τον πολίτη της Αθήνας στο επίκεντρο, οι ενέργειες που έχει υιοθετήσει και πιστέψει, μέσα από το γενικότερο πλάνο του Παύλου Γερουλάνου και των συνεργατών του, είναι ικανές να ανοίξουν την πόρτα στη βελτίωση της καθημερινότητας και να στρώσουν τον δρόμο για μία διαφορετική πόλη, οι δρόμοι της οποίας θα είναι ασφαλείς και οι πολίτες θα αισθάνονται ότι είναι καλά.

moukrioti

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

katrougkk_arthroos1

Ο υπ. Εξωτερικών ρωτήθηκε τι θα κάνει η Ελλάδα αν οι Τούρκοι στείλουν το «Γιαβούζ» στην ελληνική ΑΟΖ και απάντησε: «Εμείς έχουμε Πολεμικό Ναυτικό και έχουμε στείλει παντού τα αναγκαία σήματα ότι δεν θα πρέπει κανείς να διανοηθεί να έρθει στα δικά μας νερά. Σας διαβεβαιώνω ότι αυτά τα μηνύματα έχουν εισπραχθεί γιατί κανείς δεν είναι τόσο τρελός ώστε να θέλει να δημιουργηθεί θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο»

20