ΕΡΤ: Μπλόκαρε την πρόσβαση στις εκπομπές της Βίκυς Φλέσσα στο webtv

ΕΡΤ: Μπλόκαρε την πρόσβαση στις εκπομπές της Βίκυς Φλέσσα στο webtv

Πρώτα σταμάτησε η προβολή των εκπομπών της υποψήφιας ευρωβουλευτού με τη ΝΔ και τώρα αποκλείστηκε η πρόσβαση στο αρχείο των εκπομπών στη διαδικτυακή πλατφόρμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης - Παίζουν κανονικά οι εκπομπές άλλων υποψηφίων ευρωβουλευτών - δημοσιογράφων της ΕΡΤ

flessa-akra
Αφού κατέβασαν νωρίτερα «ρολά» στην εκπομπή της δημοσιογράφου Βίκυς Φλέσσα αμέσως μόλις ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με τη ΝΔ, η  ΕΡΤ έκοψε την πρόσβαση και διαδικτυακά στο αρχείο των εκπομπών της!

Υπό τον … φόβο αλίευσης ψήφων έστω και διαδικτυακά έριξαν πλέον «μαύρο» και στις εκπομπές αρχείου της γνωστής δημοσιογράφου. Το θέμα διαπίστωσαν οι χρήστες του twitter από το πρωί και μιλούν για πόλεμο εναντίον της δημοσιογράφου όταν επιχείρησαν να δουν κάποιες από τις εκπομπές της με τον Στέλιο Ράμφο, με αφορμή εκδήλωση που είχε αφιερωμένη σ’ εκείνον η δημοσιογράφος και υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ. Πάντως, η ΕΡΤ δεν έχει δείξει την ίδια ... ευαισθησία σε ό,τι αφορά τις εκπομπές άλλων υποψηφίων ευρωβουλευτών, αφού -για παράδειγμα- η πρόσβαση στην εκπομπή Αλλη Διάσταση με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη παίζει κανονικά.

erterror
arvanitis1


“Κατέβασαν την εκπομπή ΣΤΑ ΑΚΡΑ της Βίκυς Φλέσσα από την ΕΡΤ; Έψαχνα να βρω τον Ράμφο στο webtv.ert στις εκπομπές μετά την παρουσίαση στον Αρμό και μού έβγαλε page not found, τι συμβαίνει στην ΕΡΤ ;” γράφουν. «Ότι γινόταν πάντα στα αριστερά καθεστώτα.Περίεργες εξαφανίσεις,ανθρώπων,αρχείων, κλπ.” Επισημαίνει άλλος χρήστης. “Τι έγινε παιδιά ζηλέψαμε τη λογοκρισια της χούντας;” 

Στην κεντρική σελίδα της ΕΡΤ πράγματι δεν υπάρχει πρόσβαση στο αρχείο εκπομπών της. Βγάζει το γνωστό «error 404” που σημαίνει ότι έχει κοπεί η δυνατότητα πρόσβασης στις εκπομπές από την κεντρική σελίδα του webtv της ΕΡΤ. Πάντως, μέσω google υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στις εκπομπές της Βίκυς Φλέσσα. Όμως κεντρικά προφανώς από την ΕΡΤ δόθηκε η εντολή να κοπεί κάθε δυνατότητα πρόσβασης στο αρχείο εκπομπών της δημοσιογράφου.

Κλείσιμο
Είναι άγνωστο πότε εμφανίστηκε το «τεχνικό πρόβλημα» και έπεσε μαύρο στις εκπομπές της Βίκυς Φλέσσα. Να σημειωθεί πάντως πως σε άλλους υποψήφιους δημοσιογράφους της ΕΡΤ (Κώστας Αρβανίτης, Ευα Μπούρα, υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ) δεν έχει κοπεί η πρόσβαση του κοινού στις εκπομπές τους μέσω του διαδικτύου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης