Τιμητική διάκριση για την κοινωνική πολιτική στον Δήμο Δράμας

Τιμητική διάκριση για την κοινωνική πολιτική στον Δήμο Δράμας

Αθρόα η συμμετοχή των Aτόμων με Αναπηρία , χρονίως πασχόντων , των οικογενειών τους και φίλων του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας που τίμησαν το Σωματείο με την παρουσία τους στην Γενική Συνέλευση του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας στα γραφεία του Σωματείου

ekdhlwsh_amea_3
Παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία ΑΜΘ κ. Σμάραγδος Κρεμμύδας και μέλη της Διοίκησης της Ομοσπονδίας. Επιπλέον παρευρέθηκαν μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου ΑμεΑ ΠΕ Καβάλας. Σημαντική ήταν και η συμμετοχή των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης Α και Β βαθμού.

Πριν από την έναρξη της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης τελέσθηκε Αγιασμός από Πατέρα της Εκκλησίας του Αγίου Νικολάου και βραβεύτηκαν πρόσωπα τα οποία βρίσκονται πάντα στο πλευρό του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας.

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον κ. Αριστείδη Μωυσιάδη από τον Πρόεδρο του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας κ. Αποστολίδη Κων/νο και τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία ΑΜΘ κ.Σμάραγδο Κρεμμύδα για την εν γένει στάση του ως προς το Σωματείο, τις ευπαθείς ομάδες και ιδιαίτερα στα άτομα με αναπηρία από το 2014-2019 που κατείχε την ιδιότητα του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του Δ.Δράμας.

Επιπλέον απονεμήθηκαν έπαινοι στον υπεύθυνο Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δ.Δράμας κ. Ουρούμη Νικόλαο, στον Διευθυντή της Κοινωνικής Υπηρεσίας κ.Τριανταφυλλίδη, στην Προϊσταμένη κα. Κωνσταντινίδου και στους υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Δράμας για το πνεύμα συνεργασίας και την αμέριστη κατανόηση ως προς τη διεκπεραίωση των αιτημάτων των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων.

ekdhlwsh_amea_8



Ευχαριστήριο κ. Αριστείδη Μωυσιάδη:

Κλείσιμο
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους αγωνιστές της ζωής, τους ανθρώπους με αναπηρία, για όλα όσα μου δίδαξαν στα χρόνια που συνεργάστηκα μαζί τους..Μου δίδαξαν ότι η κάθε μέρα είναι όμορφη, ακόμη κι αν δεν μπορείς να την δείς..Ο ήχος της καλοσύνης υπάρχει γύρω μας, ακόμη κι αν δεν μπορείς να τον ακούσεις..Μου δίδαξαν οτι μπορείς να πας πολύ μακριά, χωρίς να μετακινηθείς ένα βήμα..Μου δίδαξαν ότι η Αγάπη δεν μετριέται με "κανονικότητες", αλλά πάντα κρύβεται στις "διαφορετικότητες"..
Μια κοινωνία λέγεται προοδευτική, όταν πρώτο της μέλημα είναι η στήριξη των ευπαθών ομάδων, ανάμεσά τους και τα άτομα με αναπηρία, χρονίως πάσχοντες και οι οικογένειές τους.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο κ.Αποστολίδη Κων/νο και τα μέλη της Διοίκησης του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας καθώς και των Πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία ΑΜΘ κ.Σμάραγδο Κρεμμύδα για την τιμητική πλακέτα που μου απένειμαν κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας όπου και παρευρέθηκα σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του Σωματείου. Από το 2014, από τότε που ανέλαβα τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του Δ.Δράμας, με το Σωματείο ΑμεΑ Ν.Δράμας έχουμε μια αγαστή συνεργασία. Ήμουν παρών σε όλες τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του Σωματείου αλλά και δρομολογήθηκαν όλα τα αιτήματα του Σωματείου με επιτυχία.

Το βραβείο της ζωής ανήκει σ'εκείνους, που δεν επέτρεψαν καμία αναπηρία.. να γίνει "δικαιολογία"..
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης