Φανή Καλογήρου: Ο Πατούλης έχει τη δύναμη να κάνει έργο στην Αττική

kalogirou

Έχω μεγαλώσει με την ενεργή συμμετοχή στα κοινά και για την ευρύτερη περιφέρεια που ζούμεχρειαζόμαστε «ένσημα», αλλά και εμπειρία αναφέρει στο protothema.gr η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής

«Η περιφερειακή αυτοδιοίκηση μπορεί να αναστρέψει την σημερινή κατάσταση στην Αττική. Ο Γιώργος Πατούλης έχει κριθεί από το έργο του στο Μαρούσι, την ΚΕΔΕ και την παρουσία του στον Ιατρικό Σύλλογο. Έχει τη δύναμη να κάνει έργο κι μπορεί να εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο» αυτό επισημαίνει μεταξύ άλλων η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής Φανή Χριστίνα Καλογήρου μιλώντας στο protothema.gr.

Αναλυτικά η συνέντευξη της υποψήφιας στον κεντρικό τομέα Αθηνών με τον συνδυασμό «Νέα αρχή για την Αττική» στο protothema.gr έχει ως εξής:

Ερ.: Είστε μια νέα, δραστήρια γυναίκα επιχειρηματίας που επιλέγετε να ασχοληθείτε με τα κοινά. Τι σας οδήγησε σε αυτή την απόφαση;

Απ.: Τα καλά σας λόγια με τιμούν, αλλά αποκτούν περιεχόμενο όταν υπηρετούν σημαντικούς στόχους. Η προσφορά στην κοινωνία, με όποιο τρόπο κι αν επιλέξουμε να πραγματοποιηθεί, είναι ανάγκη και υποχρέωση. Αλώστε έχω μεγαλώσει με την ενεργή συμμετοχή στα κοινά, νιώθοντας ευθύνη για όσα συμβαίνουν στον τόπο μας, στην ευρύτερη περιφέρεια που ζούμε, όχι μόνο η οικογένειά μου και οι φίλοι μου, αλλά όλοι οι συμπολίτες μας. Χρειαζόμαστε, όμως, «ένσημα», γιατί εκτιμώ ιδιαίτερα την επαγγελματική εμπειρία, και συγχρόνως έμπνευση. Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή λοιπόν, έχω να προσφέρω την σχετική εμπειρία, και ταυτόχρονα τον Γιώργο Πατούλη, έναν πολιτικό που με εμπνέει να εργαστώ μαζί του!

Ερ.: Ήταν επομένως μία αυθόρμητη επιλογή για εσάς ο Γιώργος Πατούλης;

Απ.: Αυθόρμητη και ξεκάθαρη. Ήταν για μένα μεγάλη τιμή η εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και Δήμαρχος Αμαρουσίου, καλώντας με να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του Κεντρικού Τομέα Αθηνών. Παρακολουθώ εδώ και καιρό την δραστηριότητά του, πόσο αποτελεσματικός είναι ως δήμαρχος και ως πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε., αλλά και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Είναι τολμηρός, διεκδικητικός και νοιάζεται για τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Συμμερίζομαι απόλυτα το όραμά του για μια «Νέα αρχή για την Αττική», γιατί ο ίδιος έχει τη δύναμη να κάνει έργο κι μπορεί να εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο.

Ερ.: Η δική σας συνδρομή ποια θα μπορούσε να είναι εφόσον οι πολίτες σας ψηφίσουν;

Απ.:Καταρχάς, είμαι έτοιμη να συνδράμω όπου κληθώ. Σε κάθε τομέα, με κάθε αρμοδιότητα. Πιστεύω στο «εμείς», στην ομάδα και στη συλλογική προσπάθεια. Ασχολούμαι με τα κοινά ως εθελόντρια, δεν θέτω προϋποθέσεις. Από την άλλη, ελπίζω πως η νεανική μου ματιά απέναντι στα πράγματα, οι φρέσκιες ιδέες που έχουμε όλοι οι νέοι, η γυναικεία μου επιμονή και οι αξίες με τις οποίες γαλουχήθηκα μέσα από την οικογένειά μου, θα μπορέσουν να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο μέσα από μια έξυπνη περιφερειακή διοίκηση με στόχο την αναγέννηση της Αττικής.

Ερ.: Ως νέος άνθρωπος τι δε σας αρέσει στην καθημερινότητά σας για το οποίο ευθύνεται η Περιφέρεια και θα θέλατε να αλλάξει;

Απ.: Δυστυχώς είναι αρκετά αυτά που δε μου αρέσουν, αλλά αυτό που με ενοχλεί είναι η απαισιοδοξία των συμπολιτών μας. Η περιφερειακή αυτοδιοίκηση μπορεί να αναστρέψει αυτήν την κατάσταση! Σκεφθείτε π.χ. το Περιβάλλον και ό,τι σχετίζεται με αυτό. Η ανοιχτή χωματερή-η μεγαλύτερη της Ευρώπης- που λειτουργεί στην Αττική, η ύπαρξη βόθρων στις μέρες μας, η έλλειψη ενός σύγχρονου σχεδίου διαχείρισης απορριμμάτων. Δείτε ακόμη τις επενδύσεις που δεν έρχονται, την ανυπαρξία σχεδίου ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και βέβαια τα προβλήματα πολιτικής προστασίας, χωρίς αξιόπιστο μηχανισμό διαχείρισης φυσικών καταστροφών. Το «Μάτι» ήταν μια τραγωδία που δεν αφήνει περιθώρια για επιπολαιότητες και καθυστερήσεις. Θέλω λοιπόν να αλλάξουν πολλά και θέλω να μου δοθεί η ευκαιρία να δουλέψω σκληρά για να γίνουν οι επιθυμίες, πράξη. Άρα η διοίκηση της περιφέρειας μπορεί να συνεισφέρει και στην αύξηση των θέσεων εργασίας, αλλά και στην προστασία των εργαζομένων, ενισχύοντας για παράδειγμα την εργαζόμενη μητέρα, με ένα ολοκληρωμένο πλέγμα προστασίας των ανήλικων μελών της.

Ερ.: Υπάρχει κάποιο moto που σας αντιπροσωπεύει;

Απ.: Πιστεύω ότι «όταν θέλουμε μπορούμε, όταν μπορούμε οφείλουμε», και αυτό με οδηγεί μέχρι σήμερα στη ζωή μου!
kalogirou__1_

ΣΧΟΛΙΑ (5)

planet

Πω ρε είδα Σαμαρά και σκιάχτηκα τι ωραία χρόνια κάθε μέρα έβρεχε φόρους.

NY

Hello baby

Σκεπτόμενος Πολίτης

Γνωστός μπήχτης από παλιά ο Σαμαράς (ας μην πούμε περισσότερα δημόσια). Τα υπόλοιπα εξυπακούονται.

Γιωργος 37αρης διμετρος Σαλονικιος

Aν έστω 1/1000 ισχυει αυτο που υπονοείς (!!!!!!!!!! !!!) είτε εχει λεφτά αισθήματα η κοπελιά είτε πάσχει απο τερατολατρεία είτε και τα 2 .

Aψηλός παναθηναϊκάκιας

Aαα ρε, είδα την φοτο και τι θυμήθηκα... που'vαι εκείvες οι καλές επoxές που μ'ένα τηλέφωvo του κιαρατά, τους δέvαμε σε μια κόλλα xαρτί!!;;; Μαζί με τον Mπάμπη, την θεoύσα και τον Δέvδια κάvαμε φοβερό καρέ!

@

και εγώ βλέποντας τη φωτό, τι θυμήθηκα φίλε μου !! Ότι το μπότοξ είναι επικίνδυνο....... και το να φωτογραφίζεσαι με ........ αψηλούς τυχάρπαστους τύπους του μηδενός είναι κατάντια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ypoyrgeio_exoterikon_1

«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει τις σχετικές προσπάθειες των χωρών της περιοχής να εκπληρώσουν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις προκειμένου να ενταχθούν στην ευρύτερη ευρωπαϊκή οικογένεια» το μήνυμα του ελληνικού ΥΠΕΞ - Καμία ανάμιξη σε εσωτερικές υποθέσεις τρίτων χωρών, αναφέρουν διπλωματικές πηγές, με αφορμή τις εξελίξεις στα Σκόπια

kimpouropoulos_main

«Έρχομαι σε επαφή σε επαφή με εταιρείες που ασχολούνται και εξειδικεύονται σε σπάνιες ασθένειες, ώστε να ευαισθητοποιηθούν με το πρόβλημα πρόσβασης σε οικονομικά βιώσιμες θεραπείες», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του

13
theod0

H υποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ και η σύμπλευση με ΚΚΕ και ΜεΡΑ25 - Στα χέρια των κομμάτων η πρόταση για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού - Kαι πόλεμος ανακοινώσεων για την «πιρουέτα» της Κουμουνδούρου

22