Βίντεο: Ο ΣΥΡΙΖΑ ξαναγράφει την ιστορία - «Οι συντάξεις κόβονταν μέχρι το 2014»

Βίντεο: Ο ΣΥΡΙΖΑ ξαναγράφει την ιστορία - «Οι συντάξεις κόβονταν μέχρι το 2014»

Στο βίντεο πρωταγωνιστεί γυναίκα συνταξιούχος, που ξεκινά με την φράση, «ούτε θυμάμαι πια πόσες φορές μου έκοψαν τη σύνταξη. Πάνω από δέκα»

suntaxiouxos_syriza
Από σήμερα προβάλλεται το προεκλογικό τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τις ευρωεκλογές, με τίτλο «Αποκατάσταση των αδικιών - Έμπρακτη στήριξη στους συνταξιούχους».

Στο βίντεο πρωταγωνιστεί γυναίκα συνταξιούχος, που ξεκινά με την φράση, «ούτε θυμάμαι πια πόσες φορές μου έκοψαν τη σύνταξη. Πάνω από δέκα».

Αποκατάσταση των αδικιών - Έμπρακτη στήριξη στους συνταξιούχους


Ακολουθεί απόσπασμα από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού που λέει: «Προχωρούμε άμεσα στην κατανομή της λεγόμενης 13ης σύνταξης». Καθώς το βίντεο εξελίσσεται, ακούγονται οι φράσεις, «11 περικοπές στις συντάξεις έως το 2014», «Σταμάτημα περικοπών και αυξήσεις από το 2019», «Επαναφορά της 13ης σύνταξης». «Και συνεχίζουμε. Ήρθε η ώρα των πολλών».

«Επιτέλους, με είχανε ρημάξει πια την έρημη» λέει η ηλικιωμένη γυναίκα, «διαφημίζοντας» ένα μόνο από τα μέτρα που περιλαμβάνει το πακέτο παροχών του Αλέξη Τσίπρα, μόλις λίγες ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης