Επανήλθε ο «αψύς» Πολάκης με επίθεση κατά πάντων: «Δεν μπορώ να κρατηθώ...»

Επανήλθε ο «αψύς» Πολάκης με επίθεση κατά πάντων: «Δεν μπορώ να κρατηθώ...»

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας απασφάλισε για μια ακόμα φορά κατά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, του παλιού πολιτικού συστήματος, των μάνατζερ από «τα Λόντον Σκουλ οφ Οικονόμικς» και του Κυριάκου Μητσοτάκη

4805019
Το αψύ του ύφος ξαναβρήκε ο Παύλος Πολάκης μετά από ολιγοήμερη «αφωνία» στην οποία είχε περιπέσει λόγω των κλυδωνισμών που προκάλεσε η αήθης επίθεσή του στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας απασφάλισε για μια ακόμα φορά κατά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, του παλιού πολιτικού συστήματος, των μάνατζερ από «τα Λόντον Σκουλ οφ Οικονόμικς» και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Χαρακτήρισε δε ως fake news ακόμα και την ακύρωση δωρεάς του Ιδρύματος Στ. Νιάρχου, ζήτημα για το οποίο το Ιδρυμα έχει βγάλει σχετική ανακοίνωση.

«Αξιοποιώντας την υπεροπλία που έχουν στον Τύπο νομίζουν ότι διασπείροντας αυτές τις ειδήσεις μπορούν να πείσουν τον κόσμο ότι δεν ισχύει αυτό που βλέπουν, βιώνουν και νιώθουν στα νοσοκομεία αλλά ισχύει αυτό που παίζουν και προβάλουν τα ΜΜΕ» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Πολάκης.

«Το ζήσαμε και αυτό» ανέφερε σε άλλο σημείο επιχειρώντας να αποτυπώσει την επικαιρότητα «Δεν μπορώ να κρατηθώ. Χθες λέει άγνωστος ευρωπαίος αξιωματούχος. Ότι τα θετικά μέτρα της κυβέρνησης υπονομεύουν την σταθερότητα της Ευρώπης. Γέμισαν αμέσως τα site. Διαδόθηκε παντού. Γιατί δεν μας λέει το ονοματάκι του αυτός ο αξιωματούχος; Μήπως έχει το ίδιο με τον μεγαλοτραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα. Βρήκε αυτή την στιγμή ο κ. Στουρνάρας λίγο πριν τις εκλογές για να εκφράσει την ανησυχία του που πάντα πέφτει έξω».

Επεκτείνοντας την κριτική του και στον αρχηγό της ΝΔ υποστήριξε «δεν μαζεύεται αυτό που είπε ο Μητσοτάκης. Αναφέρομαι στο όραμά του για την Υγεία. Είπε ότι δεν έχει αντίρρηση να έχει μάνατζερ ιδιώτη στα νοσοκομεία με λογική κόστους οφέλους. Αυτό το μοντέλο εκεί που εφαρμόστηκε έφερε κοινωνική καταστροφή. Αυτό το βλέπει κανείς πάνω από τις γέφυρες αστέγων στις μεγάλες πόλεις. Έτσι μας το είχε διαφημίσει και το ΠΑΣΟΚ με τον Αλ. Παπαδόπουλο. Εφεραν μάνατζερ το 2000, το 2001 και το συνέχισαν μετά και επι Καραμανλή. Οσοι μπήκαν τότε δεν συνέβαλαν στην χρεοκοπία της χώρας; Πάρα πολλοί από αυτούς τους οποίους διαφήμιζαν και μας έλεγαν «να τα και τα Λοντον Σκουλ οφ Οικονόμικς» συνέβαλαν στο να δημιουργηθεί χρέος 85 δις ευρώ στο χώρο της Υγείας» και πρόσθεσε «το δεύτερο που μας είπε ο Μητσοτάκης είναι για τους ιδιώτες που θα χρησιμοποιούν τα μηχανήματα στα νοσοκομεία. Ο Φρίντμαν μπροστά σε αυτό είναι παιδική οδοντόκρεμα. Δηλαδή αυτό να γιατί να τον πληρώνουμε; Επειδή είναι όμορφος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης