Γεννηματά: Oχι στο νέο διχασμό, όχι σε νέες περιπέτειες

Γεννηματά: Oχι στο νέο διχασμό, όχι σε νέες περιπέτειες

Το Ρίο επισκέφθηκε σήμερα - μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου - η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά στο πλαίσιο της περιοδείας της στο Νομό Αχαΐας

perifereia_3
«Το ΠΑΣΟΚ έχει αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα έργου και προσφοράς. Χτίζοντας γέφυρες που ένωσαν την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό. Γέφυρες ανάπτυξης, προόδου και ευημερίας. Αυτός είναι και σήμερα ο δρόμος που προτείνει το Κίνημα Αλλαγής» τόνισε στη δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά.

«Oχι στο νέο διχασμό, όχι σε νέες περιπέτειες. Ενωμένοι οι Έλληνες για να πάμε την Ελλάδα μπροστά, ξανά μαζί ψηλά» προσέθεσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου σημείωσε ότι «είμαστε η Παράταξη που έκανε έργο με πράξεις, όχι με ψεύτικα λόγια. Βελτίωσε τη ζωή των Ελλήνων, σήκωσε με αίσθημα ευθύνης, πατριωτικά, βάρη μέσα στην κρίση. Έφτιαξε γέφυρες που ένωσαν και δεν δίχασαν τους Έλληνες. Το αποδείξαμε και μπορούμε ξανά”.

aigio_plateia1


Νωρίτερα, η Φώφη Γεννηματά και ο Γιώργος Α. Παπανδρέου επισκέφθηκαν το Αίγιο, καθώς και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπου και συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα.

Κλείσιμο
«H παράταξη μας είναι ταυτισμένη με την Αυτοδιοίκηση, της έδωσε ουσία, δύναμη και περιεχόμενο. Θέλουμε την Αυτοδιοίκηση πρωταγωνιστή, στην προσπάθεια της χώρας μας να βγει από την κρίση, θέλουμε την αυτοδιοίκηση δίπλα σε κάθε ελληνική οικογένεια, την θέλουμε δίπλα σε κάθε ελληνική επιχείρηση που παλεύει», επισήμανε στη δήλωση της η Φώφη Γεννηματά.

« Η Δυτική Ελλάδα έχει Περιφερειάρχη, έχει «Δικαίωμα στην Πρόοδο» δεν πρέπει να το χάσει το δικαίωμα αυτό. Στηρίζουμε τον Αποστόλη Κατσιφάρα γιατί με την δουλειά του, με το έργο του έχει αποδείξει ότι νοιάζεται για τον τόπο του. Τέτοιους Περιφερειάρχες θέλουμε, αυτούς στηρίζει το Κίνημα Αλλαγής» συμπλήρωσε η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Α. Παπανδρέου δήλωσε: «Ο θεσμός της Περιφέρειας, είναι ένα πραγματικά αποκεντρωμένο κύτταρο της Δημοκρατίας μας, με μεγάλη σημασία και ουσία. Αυτό στηρίζουμε και εδώ, στη Δυτική Ελλάδα, όπου έχουμε έναν Περιφερειάρχη που έχει κάνει ένα έργο τίμιο και ουσιαστικό, ενώ είναι πολλά ακόμα που μπορούν να γίνουν. Γι’ αυτό στηρίζουμε τον Αποστόλη, για τη δουλειά που έχει κάνει, αλλά και τη δουλειά που θα κάνει αύριο, μετά τις εκλογές».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης