Βίντεο: Ο Μητσοτάκης επισκέφθηκε εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ

Βίντεο: Ο Μητσοτάκης επισκέφθηκε εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτικός πολιτισμός από τον πρόεδρο της ΝΔ - Ευχήθηκε καλή δύναμη σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

mitsotakis_stelexi_syriza_art
«Καλή επιτυχία δεν μπορώ να πω, αλλά θα ευχηθώ καλή δύναμη». Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε μία αναπάντεχη συνάντηση που είχε με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο εκλογικό του περίπτερο στα Τρίκαλα. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν μία σύντομη συνομιλία σε καλό κλίμα με τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε πως ακόμη και όταν η αντιπαράθεση είναι σκληρή, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τον πολιτικό πολιτισμό μας.

Μητσοτάκης σε στελέχη ΣΥΡΙΖΑ: Σας εύχομαι καλή δύναμη


Κατά την επίσκεψή του στα Τρίκαλα, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έκανε επίσης μια στάση στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Δήμου (gisemi), ο οποίος έχει ως στόχο την ανάδειξη καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών που δίνουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες πόλεις.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στο πρωτοποριακό Κέντρο Ελέγχου του Δήμου Τρικκαίων που στεγάζεται στο δημαρχείο της πόλης. Ο δήμαρχος τον ενημέρωσε για τις καινοτόμες δράσεις του δήμου που ενσωματώνουν τις νέες τεχνολογίες. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε πως «τα Τρίκαλα είναι μία από τις πιο δυναμικές πόλεις».

Κλείσιμο
mitsotakis_periodeia_thessalia
mitsotakis_periodeia_thessalia2


Ο κ. Μητσοτάκης εξήρε και το έργο της δημοτικής αρχής για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. «Όταν ο δήμαρχος βγαίνει και λέει ότι "εγώ θα εφαρμόσω τον αντικαπνιστικό νόμο” ενστερνίζεται απόλυτα την δική μας πολιτική. Αυτό θα πρέπει να συμπαρασύρει και μία ολόκληρη πόλη, και αύριο μία ολόκληρη χώρα σε αυτήν την προσπάθεια. Και βέβαια, τίποτα δεν γίνεται εάν η κοινωνία δεν αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να είναι συμμέτοχη».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν παρέλειψε να κάνει και μία βόλτα στην πόλη όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες.

Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στα Τρίκαλα έκλεισε με μία στάση στο Μουσείο Τσιτσάνη όπου τον υποδέχθηκαν γυναίκες που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία. Εκεί συνομιλώντας μαζί τους υπογράμμισε πως η προεκλογική εκστρατεία του κόμματος είναι προσανατολισμένη στο σχέδιο του για την Ελλάδα του αύριο.

mitsotakis_periodeia_thessalia4
mitsotakis_periodeia_thessalia3


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατευθύνεται αυτή την ώρα προς τη Λάρισα όπου το βράδυ στις 8 μ.μ. θα ολοκληρώσει την περιοδεία του με ομιλία σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Πλατεία Ταχυδρομείου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης