Βλαχάκος για Πειραιά: Απαιτούμε μια σύγχρονη, καθαρή, φωτεινή και ασφαλή πόλη

Βλαχάκος για Πειραιά: Απαιτούμε μια σύγχρονη, καθαρή, φωτεινή και ασφαλή πόλη

Μεγάλη προεκλογική ομιλία και εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου για τη δημαρχία του Πειραιά

vlaxakos_1
Την έναρξη της νέας εποχής για τον Πειραιά σηματοδότησε η παλλαϊκή παρουσία των Πειραιωτών στη μεγαλειώδη προεκλογική ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ και υποψηφίου δημάρχου Πειραιά, Νίκου Βλαχάκου, με την ευκαιρία των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος απουσίαζε σε προεκλογικό αγώνα, καθώς και ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής της Β’ Πειραιά της Ν.Δ., Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος την ώρα της εκδήλωσης ψήφιζε στη Βουλή την πρόταση μομφής.

Παραβρέθηκαν ο γραμματέας Αυτοδιοίκησης και μέλος του πολιτικού συμβουλίου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής υποστηριζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία, Γιώργος Πατούλης, ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά και υποψήφιος Ευρωβουλευτής στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., Βασίλης Μιχαλολιάκος, οι οποίοι απηύθυναν και χαιρετισμό. Ακόμη, ο βουλευτής Α’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κατσαφάδος, οι υποψήφιοι βουλευτές Α’ Πειραιά με τη Ν.Δ. στις εθνικές εκλογές, Χριστόφορος Μπουτσικάκης, Τάσος Αβραντίνης, Σπύρος Σπυρίδων, Ζωή Ρούσσου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιάννης Νικολαράκος, το μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Μπελεγρής και ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Πάνος Σόμπολος.



Κλείσιμο
Την εκδήλωση παρουσίασε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του υποψηφίου δημάρχου, Νίκου Βλαχάκου, δημοσιογράφος Δημοσθένης Καρμοίρης.

Ο κ. Βλαχάκος επισήμανε, μεταξύ άλλων: «Είναι προφανές ότι δεν μας αξίζει μια πόλη μόνο χορηγιών. Είναι δίκαιο να απαιτούμε μια σύγχρονη, καθαρή, φωτεινή και ασφαλή πόλη. Μια πόλη όπου ο δημότης θα συμμετέχει ελεύθερα και ακηδεμόνευτα στην οικοδόμηση του κοινού μας μέλλοντος. Ο Πειραιάς Πόλη Πρότυπο θέλουμε να γίνει το νέο πολιτικό-αυτοδιοικητικό ρεύμα που θα εκφράζει τους νέους ανθρώπους, τους ανθρώπους της αγοράς, όλους εκείνους που ονειρεύονται να ζουν και να δημιουργούν σε μια κοινωνία πολιτικού πολιτισμού».

»Για το λόγο αυτό, όλοι εμείς από σήμερα ας γίνουμε το παράδειγμα της πιο καθαρής καθημερινότητας. Εμείς θέτουμε εξαρχής σε προτεραιότητα:
• την καθαριότητα,
• τον φωτισμό,
• την ασφάλεια,
• την ελεγχόμενη στάθμευση,
• τη βελτίωση των μονοδρομήσεων και
• όπου υπάρχει ανάγκη την πάταξη του παραεμπορίου».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης