Τσίπρας στην Ξάνθη: «Δώρο» η πρόταση μομφής για τον Πολάκη

Τσίπρας στην Ξάνθη: «Δώρο» η πρόταση μομφής για τον Πολάκη

Ο πρωθυπουργός κάλυψε για μια ακόμη φορά τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ για ψηφοθηρική εργαλειοποίηση της αναπηρίας

D5qj09_WAAEiPf_
Σε προεκλογική συγκέντρωση στην Ξάνθη μίλησε ο πρωθυπουργός.  Ο Αλέξης Τσίπρας, μίλησε στο κλειστό γυμναστήριο του Εύμοιρου στην Ξάνθη (σημειώνεται ότι είναι το μικρότερο σε χωριτηκότητα από τα τέσσερα γήπεδα της πόλης, με 300 θέσεις) και ξεκινώντας την ομιλία του είπε ότι χτίσαμε θεμέλεια για ίσες ευκαιρίες για όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως θρησκείας και καταγωγής.

«Ο κος Μητσοτάκης που κατά τα άλλα ισχυρίζεται ότι έχει ήδη κερδίσει τις εκλογές κρύβεται από πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση. Τόσο πολύ πιστεύει οτι θα νικήσει, ανέφερε ο πρωθυπουργός ο οποίος υποστήριξε ότι έρχεται μια δεύτερη τετραετία για τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Απόγονος μίας από τις πιο πλούσιες πολιτικές οικογένειες, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης», είπε ο Τσίπρας που για μια ακόμη φορά εξαπέλυσε σφοδρή προσωπική επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε πως η ψηφοθηρική εργαλειοποίηση της αναπηρίας που επιχειρεί ο κος Μητσοτάκης είναι εξοργιστική. «Μειώνει τα άτομα με αναπηρία» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ομιλία του
Κλείσιμο



Ο Αλέξης Τσίπρας σε άλλο σημείο της ομιλίας του είπε ότι είναι μεγάλο δώρο η πρόταση μομφής στον Πολάκη καθώς θα δώσει την ευκαιρία στην κυβέρνηση να ξεδιπλώσει τις πτυχές του έργου της κατά τη συζήτηση στη Βουλή. 

Πρόταση μομφής κάνουν οι πολίτες στον κ. Μητσοτάκη ανέφερε ο πρωθυπουργός τονίζοντας πως στην βουλή θα μιλήσουμε για τη νέα οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Θα αναγγείλουμε μόνιμα μέτρα ελάφρυνσης. Ότι κάνουμε το κάνουμε με πρόγραμμα, ανέφερε ο κ.Τσίπρας.

Μέσω του ΕΣΠΑ, στην τετραετία 2015-2019 εγκρίθηκαν για τον νομό Ξάνθης νέα έργα ύψους 37,6 εκατ. ευρώ, 14 φορές μεγαλύτερης χρηματοδότησης από την τετραετία 2010-2014 (2,6 εκατ. ευρώ) ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Αναφέρθηκε επίσης στα δικαιώματα των γυναικών και είπε πως καταργήθηκε η υποχρεωτικότητα της Σαρίας, γεγονός με ιδιαίτερη σημασία για τα δικαιώματα της γυναίκας.

«Δεν κάναμε βήμα πισω γιατί ερωτευτήκαμε τις καρέκλες μας είπε ο πρωθυπουργός και κάλεσε τους πολίτες της θράκης και ιδιαίτερα τους νέους να προσέλθουν στις κάλπες για να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης