Γεννηματά: Η οικονομία απειλείται από ηλεκτροπληξία

Γεννηματά: Η οικονομία απειλείται από ηλεκτροπληξία

Η Φώφη Γεννηματά επισημαίνει ότι πολιτική Τσίπρα στην οικονομία αποτυπώνεται στην κατάσταση χρεωκοπίας της ΔΕΗ - «Πανικόβλητος και Πολλάκις εκτεθειμένος»

fwfi_4
Σφοδρά πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα και της οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί, με αφορμή και τα οικονομικά στοιχεία της ΔΕΗ, εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

«Όλη η αλήθεια της καταστροφικής πολιτικής Τσίπρα στην οικονομία, αποτυπώνεται στην κατάσταση χρεωκοπίας της ΔΕΗ και την αύξηση της τιμής του ρεύματος που θα πληρώσουν οι πολίτες. Ηλεκτροπληξία απειλεί την οικονομία συνολικά», τονίζει η κυρία Γεννηματά.

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ προσθέτει ότι «το δημόσιο χρέος αυξάνεται, οι φόροι έχουν στραγγίξει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, οι ιδιωτικές και δημόσιες επενδύσεις απουσιάζουν».

Χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό «πανικόβλητο, Πολλάκις εκτεθειμένο και απομονωμένο», η κυρία Γεννηματά επισημαίνει ότι όσο μένει, ζημιώνει το παρόν και υπονομεύει το μέλλον.

Αναλυτικά, η κυρία Γεννηματά δήλωσε:

Όλη η αλήθεια της καταστροφικής πολιτικής Τσίπρα στην οικονομία, αποτυπώνεται στην κατάσταση χρεωκοπίας της ΔΕΗ και την αύξηση της τιμής του ρεύματος που θα πληρώσουν οι πολίτες.

Ηλεκτροπληξία απειλεί την οικονομία συνολικά.

Το δημόσιο χρέος αυξάνεται, οι φόροι έχουν στραγγίξει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, οι ιδιωτικές και δημόσιες επενδύσεις απουσιάζουν.

Ο κ.Τσίπρας 10 παίρνει από τους πολίτες και 1 δίνει.
Τώρα πανικόβλητος, Πολλάκις εκτεθειμένος και απομονωμένος, ετοιμάζεται να μοιράσει μεταχρονολογημένες επιταγές.

Όσο μένει, ζημιώνει το παρόν, υπονομεύει το μέλλον.εις, οι ιδιωτικές και δημόσιες επενδύσεις απουσιάζουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης