Επιμένει ο Κυρίτσης στον ΘΕΜΑ 104,6: «Πολιτική κριτική» η δήλωση Πολάκη για Κυμπουρόπουλο

Επιμένει ο Κυρίτσης στον ΘΕΜΑ 104,6: «Πολιτική κριτική» η δήλωση Πολάκη για Κυμπουρόπουλο

Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Κυρίτσης υποστήριξε ότι «η άποψή μου θεωρώ ότι είναι η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ»

kiritsis-new-syrz
Στο πλευρό του Παύλου Πολάκη παρέμεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης στον ΘΕΜΑ 104,6 παρά τις σφοδρές αντιδράσεις στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος για την αήθη επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Ο κ. Κυρίτσης, ο οποίος το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης έγραψε στο Twitter ότι «ο Πολάκης έχει δίκιο, ο Κυμπουρόπουλος και ο Μητσοτάκης άδικο», συντάχθηκε με τη λογική Πολάκη ότι η δήλωσή του για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ ήταν «πολιτική κριτική».

«Όταν κάποιος εκτίθεται στον πολιτικό στίβο είναι αυτομάτως ανοιχτός και στην πολιτική κριτική» είπε ο κ. Κυρίτσης υποστηρίζοντας ότι «εδώ δεν υπάρχει κάτι υβριστικό».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε, μάλιστα, ότι «η άποψή μου θεωρώ ότι είναι η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ».

Εξέφρασε, επίσης, τη διαφωνία του με το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών ότι «δεν τον χωράει το κόμμα» τον Παύλο Πολάκη.

Εκτίμησε, δε, ότι «οι πιθανότητες να προωρήσει στην κίνηση είναι της τάξης του 10% διότι δεν θέλουν να βρεθούν πριν τις ευρωεκλογές απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα στη Βουλή» προσθέτοντας ότι θα συμβεί ό,τι «και την προηγούμενη φορά με το Μακεδονικό που έκαναν τελικά "κο κο κο"».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης