Οργή για τον Πολάκη που επιμένει στις ύβρεις κατά Κυμπουρόπουλου

Οργή για τον Πολάκη που επιμένει στις ύβρεις κατά Κυμπουρόπουλου

Παρά το σάλο που έχει δημιουργηθεί από την αήθη επίθεση, ο Παύλος Πολάκης επιμένει ότι «ο κ. Κυμπουρόπουλος προσβάλλει τα ΑμεΑ, όχι εγώ» - Μητσοτάκης: Ντροπή στον Τσίπρα που κρατάει τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνηση - Γεννηματά: Τόσο δηλητήριο για έναν νέο άνθρωπο μόνο από φασίστες

polakis_ar
Οργή έχει προκαλέσει η αήθης επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο τον οποίο κατηγόρησε επειδή... διορίστηκε επιμελητής Β΄ στο ΕΣΥ ως ΑμεΑ.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος επελέγη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδωσης στο παράδειγμα που έχει δώσει από το 1999 όταν έγινε ο πρώτος αριστούχος μαθητής με αναπηρία που παρέλασε σημαιοφόρος με το αμαξίδιό του και πλέον είναι υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Για τον Παύλο Πολάκη, όμως, το παράδειγμα Κυμπουρόπουλου για τη δύναμη που έδειξε, την κοινωνική καταξίωση που έχει πετύχει, τις σπουδές που έχει ολοκληρώσει μικρή σημασία έχει με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να επιμένει στις επιθέσεις, τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.

Η αήθης επίθεση Πολάκη προκάλεσε και την έντονη αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη που έκανε λόγο για «αθλιότητα χωρίς όρια» και για «ντροπή» του Αλέξη Τσίπρα που κρατάει «τον φαύλο Πολάκη» στην κυβέρνηση.

Εξίσου αιχμηρή ήταν και η ανάρτηση της Φώφης Γεννηματά στο twitter η οποία σχολίασε ότι αφού παρατηρεί ότι «δεν περιμένουμε να αποπέμψει ο κ. Τσίπρας τον κ. Πολλάκη» στη συνέχεια σχολιάζει «όμως τόσο δηλητήριο για έναν νέο άνθρωπο μόνο από φασίστες… ».

Κλείσιμο


Παρόμοιου ύφους η αντίδραση και των πολιτών που ξεσπούν μέσω των social media κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

«Σε λίγα χρόνια θα λέμε στα παιδιά μας "Γίνε ό,τι θες, μόνο μη γίνεις Πολάκης"» γράφει ένας χρήστης του Twitter, με κάποιον άλλο να σχολιάζει «ποιός Μπίστης κ κεντροαριστερά. Ο Πολακης είναι η εγγυημένη Γέφυρα του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΧΑ» και αρκετούς να ζητούν την αποπομπή του Παύλου Πολάκη από την κυβέρνηση.


Η αρχική ανάρτηση και η επιμονή Πολάκη

Παρά το σάλο, όμως, που έχει δημιουργηθεί για την επίθεση στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο μετά τα όσα έγραψε στο Facebook, o Παύλος Πολάκης στον «διάλογο» που είχε στα social media με αρκετούς από αυτούς που σχολίασαν την ανάρτησή του όχι μόνο εμφανίστηκε αμετανόητος αλλά προχώρησε και σε νέα επίθεση κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ.

Αφού αρχικά υποστήριξε ότι «δεν είμαι μικρόψυχος, απαντώ σε υποκριτικές ψυχές» στη συνέχεια έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι «ο κύριος Κυμπουροπουλος προσβάλλει τα ΑΜΕΑ ,οχι εγω !».

Δείτε την αρχική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη αλλά και τις απαντήσεις που έδωσε στη συνέχεια:



face1
face2






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης