Μητσοτάκης για την επίθεση Πολάκη σε Κυμπουρόπουλο: Αθλιότητα χωρίς όρια

Μητσοτάκης για την επίθεση Πολάκη σε Κυμπουρόπουλο: Αθλιότητα χωρίς όρια

«Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας» αναφέρει στη σημερινή του ανάρτηση ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

mitsotakis
Για «αθλιότητα χωρίς όρια» κάνει λόγο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας την χθεσινή αήθη επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, υποψηφίου στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

«Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια. Έκανα λάθος. Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας» αναφέρει η ανάρτηση που έκανε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης ο πρόεδρος της ΝΔ.



Υπενθυμίζεται ότι εχθές στο στόχαστρο του Παύλου Πολάκη βρέθηκε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, η υποψηφιότητα του οποίου κοσμεί το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Όπως είναι γνωστό ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος επελέγη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδωσης στο παράδειγμα που έχει δώσει από το 1999 όταν έγινε ο πρώτος αριστούχος μαθητής με αναπηρία που παρέλασε σημαιοφόρος με το αμαξίδιό του.

Αδιαφορώντας για το παράδειγμα Κυμπουρόπουλου, για την προσωπική του διαδρομή, τη δύναμη για ζωή, τις σπουδές και την κοινωνική καταξίωση του, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επέλεξε εχθές να του επιτεθεί προσωπικά και με το γνωστό ύφος να τον κατηγορήσει επειδή... άκουσον άκουσον, διορίστηκε επιμελητής Β στο ΕΣΥ ως ΑΜΕΑ !

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης