Ο Τσίπρας στην Πάτρα: Δρακόντεια μέτρα - Με μαγνητικές πύλες ο έλεγχος έξω από το κλειστό

Ο Τσίπρας στην Πάτρα: Δρακόντεια μέτρα - Με μαγνητικές πύλες ο έλεγχος έξω από το κλειστό

Έξω από το γήπεδο συγκεντρώθηκαν καταστηματάρχες εστίασης της Πάτρας οι οποίοι και ανάρτησαν πανό διαμαρτυρόμενοι για το ΦΠΑ.

jydvobsvmz5cbb47a7d4467
Στην Πάτρα βρίσκεται απόψε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, για να μιλήσει σε ανοικτή πολιτική συγκέντρωση στο κλειστό του Απόλλωνα στην Περιβόλα, ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου. Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργοί της κυβέρνησης.

Η αποψινή είναι η δεύτερη προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου

Όπως μεταδίδει ο ιστότπος thebest.gr, τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και οι πολίτες που πήγαν στο γήπεδο του Απόλλωνα για να μπουν στο γήπεδο, περνούσαν από τις ειδικές μαγνητικές πύλες ελέγχου.

Έξω από το γήπεδο είχαν συγκεντρωθεί καταστηματάρχες εστίασης της Πάτρας οι οποίοι και ανάρτησαν πανό διαμαρτυρόμενοι για το ΦΠΑ.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες μέσα και έξω από το γήπεδο από το thebest.gr:
jydvobsvmz5cbb47a7d4467
ivykwmfdni5cbb47895522c
pepszretaq5cbb479d4fad0
ytygozldrv5cbb4793d7c5a
Κλείσιμο

Υπουργοί και υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα για την ομιλία του, ενόψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου. Ανάμεσά τους βρίσκονται στο κλειστό του Απόλλων, η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, ο Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, η αν. Υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Από τους υποψηφίους ευρωβουλευτές ο φωτογραφικός φακός του thebest.gr εντόπισε τη τη Ραλία Χρηστίδου, ενώ έκπληξη αποτελεί η παρουσία του παραιτηθέντος βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλου.

ngpdybfsgp5cbb527123bbf
pyjrhljpbh5cbb528303399
reinmwlhjt5cbb52b0275f4


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης