Αλέξανδρος Νικολαΐδης στο ΘΕΜΑ 104,6: Πρώην υποψήφιοι της ΧΑ μας πετούσαν γυάλινα ποτήρια

Αλέξανδρος Νικολαΐδης στο ΘΕΜΑ 104,6: Πρώην υποψήφιοι της ΧΑ μας πετούσαν γυάλινα ποτήρια

«Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να βγάλουν το όνομά μου από το στάδιο της Σκύδρας» είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Είπε ότι οι «πολίτες» που αντιδρούν προέρχονται από την ακροδεξιά

euroekloges-nikolaidis-syriza
«Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να βγάλουν το όνομά μου από το στάδιο της Σκύδρας» είπε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6. «Αν θέλουν να μαζεύουν υπογραφές, ας συνεχίσουν. Αν θέλουν ας μιλήσουν επωνύμως, για να καταλάβει ο κόσμος ποιοι είναι, τι μέρος του λόγου είναι στην τοπική κοινωνία».

«Ένας δημοσιογράφος μπορεί να πάρει τηλέφωνο σε αυτό που έχουν, για να μάθει ποιοι είναι εγώ δεν θέλω να το κάνω αυτό» δήλωσε φανερά ενοχλημένος ο Ολυμπιονίκης και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος άκουσε διαμαρτυρίες για τη Συμφωνία των Πρεσπών κατά την περιοδεία του μαζί με τον συνυποψήφιό του, Κώστα Αρβανίτη.

«Αυτοί οι "πολίτες" που αντιδρούν δεν είναι πολίτες που έχουν αντίρρηση με την πολιτική σκηνή. Είναι "πολίτες" που προέρχονται από την ακροδεξιά» τόνισε ο Αλέξανδρος Νικολαίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» με τον Γιώργο Κουβαρά και τον Γιώργο Πιέρρο. Υποστήριξε μάλιστα ότι αυτοί που διαμαρτυρήθηκαν στην Πτολεμαϊδα «ήρθαν από αλλού», για να προσθέσει ότι «πρώην υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής μας πετούσαν ποτήρια γυάλινα που έσκαγαν δίπλα μας».

Παράλληλα, εξέφρασε την υποστήριξή του στη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας: «Δεν θεωρώ ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ζημιώνει τα εθνικά συμφέροντα». Παράλληλα, καταλόγισε ακροδεξιά ρητορική σε στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνοντας ότι η ακροδεξιά ρητορική ρυπαίνει τα μυαλά των νέων.

«Η ρητορική της Νέας Δημοκρατίας και των στελεχών που ήρθαν από πολύ δεξιά και εισχώρησαν στο κόμμα είναι μια ρητορική που πιπιλάει τα μυαλά του κόσμου και λέει ότι είναι μια συμφωνία που πουλάει τη Μακεδονία, πουλάει τη γλώσσα, πουλάει τα πάντα» είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα ήθελα να μην υπάρχουν ψήγματα ακροδεξιάς αντίληψης σε άλλα κόμματα, τα οποία το κακό που κάνουν είναι ότι φανατίζουν και πολώνουν τον κόσμο. Αλλά το χειρότερο είναι όταν υπάρχουν από δημοκρατικά κόμματα ακροδεξιές φωνές, οι οποίες δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα, αλλά είναι ψηφοθηρικές, τότε δίνεις περισσότερο χώρο και νομιμοποιείς τις καθαρές ακροδεξιές φωνές, οι οποίες από εκεί που τις είχαμε κρυμμένες σε ντουλάπια, σε τρύπες αν θέλετε, εγώ μιλάω για τα καθαρά ακροδεξιά στοχεία που κάποτε όλη η Ευρώπη είχε απομονώσει στις τρύπες. Όταν δίνεις χώρο σε αυτές τις φωνές να βρουν πρόσφορο έδαφος, τότε και ένα κομμάτι αυτών των επεισοδίων είναι και δικη σου ευθύνη, αλλά και ένα κομμάτι των ρητορικών που ρυπαίνουν τα μυαλά των νέων, που δεν έχουν ένα πολιτικό αντίβαρο στο μυαλό τους και δεν έχουν δική τους άποψη, είναι κι αυτό δική σου ευθύνη» υπογράμμισε ο Αλέξανδρος Νικολαίδης. .

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης