Χειμωνάς: Όσοι διαμαρτύρονται για την Συμφωνία των Πρεσπών είναι ψεκασμένοι ακροδεξιοι φασίστες

Χειμωνάς: Όσοι διαμαρτύρονται για την Συμφωνία των Πρεσπών είναι ψεκασμένοι ακροδεξιοι φασίστες

Φαίνεται από τις φάτσες τους και τον τρόπο που ντύνονται, είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι σχολιάζοντας τις διαμαρτυρίες που αντιμετωπίζουν οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ ανά την Ελλάδα

xeimonas
«Ψεκασμένοι ακροδεξιοι φασίστες» είναι όσοι διαμαρτύρονται για την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανά την Ελλάδα, δήλωσε ο Θανάσης Χειμωνάς.

Ο κύριος Χειμωνάς μάλιστα πρόσθεσε πως το ότι είναι φασίστες φαίνεται από «τις φάτσες τους» και από «τον τρόπο που ντύνονται»!

«Οι συγκεκριμένοι που είδαμε (σ.σ. στις διαμαρτυρίες στην Πτολεμαΐδα) και έχουμε δει σε τέτοιες εκδηλώσεις, που είναι καμιά δεκαριά κάθε φορά, είναι όλοι ψεκασμένοι ακροδεξιοί φασίστες. Είναι ξεκάθαρο από τις φάτσες τους, από τον τρόπο που ντύνονται», είπε ακριβώς.

Στην επισήμανση των δημοσιογράφων του Σκάι, όπου μετείχε σε συζήτηση ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι, ότι δεν είναι σωστό να μπαίνουν ταμπέλες, ο κύριος Χειμωνάς επέμεινε: «Συνήθως φαίνονται, οι οργανωμένοι ακροδεξιοί φαίνονται, τους καταλαβαίνεις, τους κοζάρεις. Εγώ δεν ήμουν ποτέ ΣΥΡΙΖΑ, και λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Άμα ο άλλος είναι, εγώ είμαι Ολυμπιακός, είναι κακό; Έτσι κι αυτοί είναι φασίστες».

Πάντως στην συνέχεια της συζήτησης, ο κύριος Χειμωνάς υποστήριξε πως ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που επέβαλε την «ποινικοποίηση της αντίθετης άποψης» στην πολιτική συζήτηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης