Βίντεο: Αποδοκιμασίες σε Αρβανίτη και Νικολαΐδη στην Εορδαία - «Προδότη» είπαν τον Γιαννούλη στα Γιαννιτσά

Βίντεο: Αποδοκιμασίες σε Αρβανίτη και Νικολαΐδη στην Εορδαία - «Προδότη» είπαν τον Γιαννούλη στα Γιαννιτσά

Οι δύο υποψήφιοι ευρωβουλευτές ήταν οι βασικοί ομιλητές σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - Σε αστυνομικό κλοιό η εκδήλωση - Γιαννιτσά: «Προδότες μην ξαναπατήσετε εδώ», φώναζαν  στον υποψήφιο περιφερειάρχη, Χρ. Γιαννούλη

giannoulis_main
Αποδοκιμάστηκαν, κατά την είσοδό τους, στο δημαρχείο Εορδαίας οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης & Αλέξανδρος Νικολαΐδης, οι οποίοι είναι οι βασικοί ομιλητές σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ «Ευρώπη της Αλληλεγγύης», που είναι προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου.

Όπως έγραψε νωρίτερα το kozan.gr , από νωρίς βρισκόταν σε εξέλιξη παράσταση διαμαρτυρίας, από μέλη της διαδικτυακής ομάδας «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» κι απ’ άλλη ομάδα πολιτών, που διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών και τις εξελίξεις με την Μακεδονία.

Δείτε το βίντεο:

kozan.gr Αποδοκιμασίες σε Κώστας Αρβανίτη & Αλέξανδρο Νικολαΐδη



Νικολαΐδης: Αποτέλεσμα της μόδας που έχει γίνει η ακροδεξιά στην Ευρώπη

Με αιχμές ξεκίνησε την ομιλία του στο δημαρχείο της Πτολεμαΐδας ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης αναφερόμενος στη διαμαρτυρία πολιτών στο σημείο για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Κλείσιμο
Όπως είπε χαρακτηριστικά «αυτό είναι το αποτέλεσμα της μόδας που έχει γίνει η ακροδεξιά στην Ευρώπη», ενώ αναφέρθηκε στα παραδείγματα των Όρμπαν και Σαλβίνι.

Μάλιστα έκανε και κριτική στη ΝΔ λέγοντας πως «με  τις πολιτικές της δίνει χώρο σε όλους αυτούς να βγουν από τις τρύπες τους».

kozan.gr: πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ  στην Πτολεμαϊδα


Γιαννιτσά: «Προδότες μην ξαναπατήσετε εδώ», φώναζαν στον Γιαννούλη

Αντιμέτωπος με τις έντονες αποδοκιμασίες των πολιτών στα Γιαννιτσά βρέθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, στη διάρκεια προεκλογικής του περιοδείας. Οι αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του υποψήφιου περιφερειάρχη έρχονται να προστεθούν στην αλυσίδα των επεισοδίων κατά πολιτικών προσώπων, κυρίως του κυβερνώντος κόμματος, σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας για τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

'Εντονες αποδοκιμασίες στον Χρήστο Γιαννούλη στα Γιαννιτσά


Ο κ.Γιαννούλης συνοδευόμενος από συνεργάτες του βρέθηκε στον κεντρικό πεζόδρομο των Γιαννιτσών, ενώ την περιοδεία κατέγραφε και συνεργείο του πρακτορείου euronews. Οι πολίτες που επιχειρούσε να προσεγγίσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης τον υποδέχονταν με αποδοκιμασίες: «Στη Νότια Μακεδονία ήρθατε;», «Ντροπή σας», «Στα Σκόπια να πάτε, στα Σκόπια, είστε επικίνδυνοι», του έλεγαν. Αλλοι πολίτες του είπαν: «Είστε πουλημένοι, δεν ντρέπεστε λίγο; Προδότες». Ο κ.Γιαννούλης προσπαθούσε να διατηρήσει την ψυχραιμία του,  ενώ είναι χαρακτηριστική η αντίδραση πολίτη, που ενώ ο υποψήφιος περιφερειάρχης πάει να του  δώσει το χέρι του, ο πολίτης αντιδρά αρνούμενος. «Να μην ξαναπατήσετε εδώ. Είναι προτιμότερο», λέει στον Χρήστο Γιαννούλη άλλος πολίτης. «Ποιός το λέει αυτό;», αντιτείνει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο κόσμος...», απαντά ο πολίτης.

gian45534
giannoulis_main
viber-image-2019-04-17-20_11_27
viber-image-2019-04-17-20_16_28
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης