Βαρεμένος για υπόθεση Πετσίτη στον «Θέμα 104,6»: Ό,τι χρήζει διαλεύκανση, να διαλευκανθεί

Βαρεμένος για υπόθεση Πετσίτη στον «Θέμα 104,6»: Ό,τι χρήζει διαλεύκανση, να διαλευκανθεί

Κριτική στις δηλώσεις του Παναγιώτhttps://www.protothema.gr/tag/giwrgis-baremenos/η  Πικραμένου

varemenos
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της βουλής Γιώργος Βαρεμένος, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στους Μπάμπη Κούτρα και Νίκο Φελέκη, αναφερόμενος στην υπόθεση Πετσίτη δήλωσε πως: «οτιδήποτε χρήζει διαλεύκανση, να διαλευκανθεί».

«Εδώ βγήκε ο Παναγιώτης Πικραμένος, κατανοητά όποια αισθήματα πίκρας, από κει και πέρα όμως, να αποδίδει τη υπόθεση σε πολιτικούς, δηλαδή ότι κάθισαν κάποιοι πολιτικοί και είπαν πως θα εξοντωθεί ο κ. Πικραμένος, να βγει από τη μέση και βγαίνει και κάνει πολιτική δήλωση. Η οποιαδήποτε δήλωση για τα προσωπικά του αισθήματα είναι απολύτως θεμιτή. Όταν την πολιτικοποιεί σήμερα και αύριο βγαίνει η είδηση να προταθεί ο κ. Πικραμένος για πολιτικό αξίωμα, εδώ μπαίνουμε στο χορό της πολιτικής εκμετάλλευσης», ανέφερε σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Παναγιώτη Πικραμένου.





Κλείσιμο
Σε ερώτηση για τις δημοσκοπήσεις ο Γιώργος Βαρεμένος είπε πως: «Δυστυχώς στην Ελλάδα, οι δημοσκοπήσεις χρησιμοποιήθηκαν όχι ως εργαλείο ερμηνείας αλλά ως εργαλείο διαμόρφωσης της κοινωνικής γνώμης. Σε καμία περίπτωση δεν προκύπτουν μεγάλες διαφορές στην επαφή μου με τον κόσμο. Να ξέρετε όμως ότι είναι ένα μεγάλο μέρος του κόσμου το οποίο δεν εκφράζεται, είναι και σε μία στάση αναμονής θα το έλεγα, ακόμα και σε αυτή την περίοδο που είναι προεκλογική».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης