Μητσοτάκης στο Bloomberg: Οι αγορές βλέπουν την πολιτική αλλαγή που έρχεται

Μητσοτάκης στο Bloomberg: Οι αγορές βλέπουν την πολιτική αλλαγή που έρχεται

Η δήλωση περιλαμβάνεται σε άρθρο γνώμης του συνιδρυτή του Bloomberg Μάθιου Γουίνκλερ ο οποίος σημειώνει ότι οι δημοσκοπήσεις εμφανίζουν τον κ. Μητσοτάκη ως τον πιθανότερο επόμενο πρωθυπουργό της χώρας

mits01
«Οι αγορές έχουν ενσωματώσει στις εκτιμήσεις τους μια πολιτική αλλαγή που ευνοεί τις επενδύσεις στην Ελλάδα και την πολιτική σταθερότητα μετά τις εθνικές εκλογές», δηλώνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στο Bloomberg.

Η δήλωση περιλαμβάνεται σε άρθρο γνώμης του συνιδρυτή του Bloomberg Μάθιου Γουίνκλερ ο οποίος σημειώνει ότι οι δημοσκοπήσεις εμφανίζουν τον κ. Μητσοτάκη ως τον πιθανότερο επόμενο πρωθυπουργό της χώρας.

Σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που εμφανίζεται ως ο καταλύτης των θετικών εξελίξεων, ο Αλέξης Τσίπρας περιγράφεται ως ο «καταλύτης» των πιο μαύρων προβλέψεων ότι η Ελλάδα θα εγκατέλειπε το ευρώ το 2015.

Ο κ. Γούινκλερ σημειώνει πάντως ότι οι επενδυτές έδειξαν ψυχριαμία δεδομένων των περιστάσεων το καλοκαίρι του 2015 καθώς γνώριζαν ότι οι δημοσκοπήσεις εμφάνιζαν τους Έλληνες να επιθυμούν με συντριπτικό ποσοστό την παραμονή στο κοινό νόμισμα.

bolso
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης