Πολάκης για Novartis: Σκάνδαλο κλοπής δημόσιου χρήματος

Πολάκης για Novartis: Σκάνδαλο κλοπής δημόσιου χρήματος

«Το 1/4 του δημόσιου χρέους, δηλαδή περίπου 85 δισ. ευρώ -κι αυτό είναι υπολογισμένο, δεν το λέμε έτσι-οφείλεται σε υπερτιμολογήσεις υλικών, φαρμάκων, υπηρεσιών, μελετών, κατασκευών, προμηθειών κτλ στο χώρο της υγείας» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας από τον Πολύγυρο

pol01
«Η υπόθεση Λοβέρδου είναι μόνο η αρχή» ήταν η φράση που απέδιδε η δημόσια ραδιοτηλεόραση στον Παύλο Πολάκη στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της Τετάρτης, εμφανίζοντας τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να προαναγγέλλει νέες διώξεις.

Ωστόσο, στη δήλωση του κ. Πολάκη που μεταδόθηκε από την ΕΡΤ, δεν συμπεριλαμβανόταν απόσπασμα στο οποίο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας να επαναλαμβάνει με πιο κόσμιο τρόπο, την άποψή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές αν βάλει κάποιους στη φυλακή.

«Παλέψαμε σκληρά για πάνω από δυόμιση με τρία χρόνια για να αποκαλυφθεί σε όλη του την έκταση το σκάνδαλο της κλοπής του δημόσιου χρήματος και της δημόσιας περιουσίας από τις υπερτιμολογήσεις υλικών, φαρμάκων και υπηρεσιών στον χώρο της υγείας τα 20 χρόνια από το 1990 μέχρι το 2010-2014» τόνισε ο κ. Πολάκης από τον Πολύγυρο όπου βρέθηκε για τα εγκαίνια νέας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.
Πολάκης για Novartis: Σκάνδαλο κλοπής δημόσιου χρήματος

Πολάκης: Από υπερτιμολογήσεις στον χώρο της υγείας δημιουργήθηκε χρέος €85 δισ!

Και συνέχισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης: «Έχω πει πολλές φορές ότι το 1/4 του δημόσιου χρέους που χρεοκόπησε τη χώρα, δηλαδή περίπου 85 δισ. ευρώ -κι αυτό είναι υπολογισμένο, δεν το λέμε έτσι-οφείλεται σε υπερτιμολογήσεις υλικών, φαρμάκων, υπηρεσιών, μελετών, κατασκευών, προμηθειών κτλ στον χώρο της υγείας».

Δείτε τη δήλωση του Παύλου Πολάκη όπως μεταδόθηκε από την ΕΡΤ:
Κλείσιμο
Η υπόθεση Λοβερδου είναι μόνο η αρχή, προειδοποιεί ο Πολάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης