Βαρβιτσιώτης για Διαβατά και σταθμό Λαρίσης: Σήμερα τελειώνει ο μύθος της «αριστερής ευαισθησίας»

Βαρβιτσιώτης για Διαβατά και σταθμό Λαρίσης: Σήμερα τελειώνει ο μύθος της «αριστερής ευαισθησίας»

«Οι εικόνες κατάληψης των σιδηροδρομικών γραμμών από απελπισμένες μανάδες και μικρά παιδιά είναι ο καθρέφτης της ανεπάρκειας του ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ 

varv12
Κριτική στην κυβέρνηση για την κατάσταση που επικρατεί στο προσφυγικό και τα επεισόδια στο χώρο φιλοξενίας μεταναστών στα Διαβατά Θεσσαλονίκης και την κατάληψη του σιδηροδρομικού σταθμού Λαρίσης από μετανάστες ασκεί ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Σε δήλωσή του ο κ. Βαρβιτσιώτης τονίζει πως για πολλοστή φορά η ΝΔ επιβεβαιώνεται με τον πιο τραγικό τρόπο, καθώς «για ακόμη μία φορά μετανάστες προξενούν επεισόδια στους χώρους υποδοχής και φιλοξενίας και η κυβέρνηση παρακολουθεί απαθής, παντελώς ανίκανη να υπερασπιστεί την ασφάλεια και να επιβάλλει την τάξη».

«Από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν και επισκέφθηκα τα Διαβατά, είχα επισημάνει την άναρχη κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών, τη γκετοποίηση που υπάρχει στον χώρο και την απαράδεκτη καθυστέρηση στην εξέταση των αιτημάτων ασύλου. Και είχα ζητήσει από τον αρμόδιο Υπουργό να προβεί άμεσα στις αναγκαίες πρωτοβουλίες. Σήμερα, επίσης, στον Σταθμό Λαρίσης εκτυλίσσονται σκηνές «Ειδομένης», που αποτελούν ντροπή για ένα κράτος που θέλει να λέγεται οργανωμένο και έχει λάβει πακτωλούς εκατομμυρίων ευρώ από την Ευρώπη για την αντιμετώπιση του ζητήματος» προσθέτει στη δήλωσή του ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ και σημειώνει:

«Οι εικόνες κατάληψης των σιδηροδρομικών γραμμών από απελπισμένες μανάδες και μικρά παιδιά είναι ο καθρέφτης της ανεπάρκειας του ΣΥΡΙΖΑ στη διαχείριση του μεταναστευτικού. Σήμερα, τελειώνει μια και καλή ο μύθος της «αριστερής ευαισθησίας»».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης