Γεννηματά: Θέτει εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων όποιος διαχωρίσει τη θέση του από τις αποφάσεις του Συνεδρίου

Γεννηματά: Θέτει εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων όποιος διαχωρίσει τη θέση του από τις αποφάσεις του Συνεδρίου

«Χρέος όλων είναι να επικοινωνήσουν τις ομόφωνες αποφάσεις και το Σχέδιο Ελλάδα» τόνισε, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής, η Φώφη Γεννηματά

gennimata_1
Η στρατηγική του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς εν όψει τοπικών (δημοτικών και περιφερειακών), ευρωεκλογών και εθνικών εκλογών συζητήθηκε σήμερα στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής στη Χαριλάου Τρικούπη.

Η Φώφη Γεννηματά ήταν ξεκάθαρη: «Είναι χρέος όλων να επικοινωνήσουν τις ομόφωνες αποφάσεις του Συνεδρίου. Όποιος διαχωρίσει τη θέση του θέτει εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων»!

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επισήμανε ακόμη την ανάγκη να στηριχθούν οι υποψήφιοι περιφερειάρχες, ενώ για τις ευρωεκλογές υπογράμμισε ότι έχουν πολιτική σημασία για το μέλλον της Ευρώπης, αλλά δεν είναι δημοψήφισμα.

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για περιπτώσεις όπως του Απόστολου Κατσιφάρα στη Δυτική Ελλάδα, «όπου έχει κρυφτεί πίσω από το Κίνημα Αλλαγής ο ΣΥΡΙΖΑ».

Με αφετηρία τις προγραμματισμένες κάλπες, η Φώφη Γεννηματά έθεσε ως στόχο για τις εθνικές εκλογές την τρίτη εντολή, «ώστε να μπορέσουμε να τους καθίσουμε στο τραπέζι», όπως χαρακτηριστικά είπε, «για να αποκτήσει η χώρα μια κυβέρνηση ευρείας κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφίας».

Τέλος, ανακοίνωσε πως η νέα Κεντρική Επιτροπή θα συνεδριάσει για πρώτη φορά στις 20 Απριλίου.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης