Ευχές Ζάεφ για την 25η Μαρτίου: Φίλοι Έλληνες, χαρούμενη Ημέρα Ανεξαρτησίας!

Ευχές Ζάεφ για την 25η Μαρτίου: Φίλοι Έλληνες, χαρούμενη Ημέρα Ανεξαρτησίας!

Με μήνυμά του στο Twitter ο πρωθυπουργός των Σκοπίων αναφέρθηκε στις διμερείς σχέσεις αλλά και στην επίτευξη των κοινών στόχων

20843506
Με μία ανάρτηση στο Twitter ευχήθηκε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ στην Ελλάδα, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

«Φίλοι Έλληνες, χαρούμενη Ημέρα Ανεξαρτησίας! Οι διμερείς σχέσεις πέρυσι σηματοδότησαν μια ιστορική στροφή προς μια θετική κατεύθυνση σε όλους τους τομείς και είμαι πεπεισμένος ότι κατά την περίοδο που έχουμε μπροστά μας θα επιτύχουμε όλους τους κοινούς στόχους μας», αναφέρει το tweet του Ζόραν Ζάεφ.

«Ιδιαίτερης σημασίας είναι ο ανοιχτός διάλογος και η υποστήριξη που λαμβάνει η Βόρεια Μακεδονία από τη φιλική Ελλάδα, σχετικά με τις προσδοκίες της για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ», πρόσθεσε ακόμη ο Σκοπιανός πρωθυπουργός.


Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή ο Ζάεφ παρέστη στη δεξίωση που παρέθεσε για την 25η Μαρτίου ο επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια, πρέσβης Δημήτρης Γιαννακάκης.

Στη δεξίωση του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας παρέστησαν ακόμη πρέσβεις ξένων χωρών στα Σκόπια, καθώς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της Βόρειας Μακεδονίας και ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη χώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης