Γεννηματά: Τα εθνικά μας δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα

fwfi_25martiou_1

Η Φώφη Γεννηματά παρακολούθησε τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη - «Ενωμένοι οι Έλληνες να πάμε την Ελλάδα μπροστά»

Μήνυμα ενότητας έστειλε η Φώφη Γεννηματά, από την Αλεξανδρούπολη, όπου παρακολούθησε τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου.

Η κυρία Γεννηματά χαρακτήρισε «σύμβολο για όλους μας» την επέτειο του '21, λέγοντας ότι «μας εμπνέει πάντα για να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις του σήμερα. Τα εθνικά μας δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα».

«Κρατάμε ψηλά τη σημαία των αγώνων για την εθνική προοπτική και την κοινωνική προκοπή. Ενωμένοι οι Έλληνες να πάμε την Ελλάδα μπροστά», κατέληξε.Αναλυτικά, η κυρία Γεννηματά ανέφερε:

Η επέτειος του ‘21 δεν είναι μόνο ημέρα μνήμης και τιμής για όσους αγωνίστηκαν για την ελευθερία. Αποτελεί σύμβολο για όλους μας . Μας εμπνέει πάντα για να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις του σήμερα. Τα εθνικά μας δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα. Κρατάμε ψηλά τη σημαία των αγώνων για την εθνική προοπτική και την κοινωνική προκοπή. Ενωμένοι οι Έλληνες να πάμε την Ελλάδα μπροστά.

fwfi_25martiou
fwfi_25martiou2
fwfi_25martiou3

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε

Πια ήταν η αντίδρασή σου όταν πουλήθηκε η Μακεδονία;

Άγγελος

Φώφη, πάμε μαζί για μια Ελλάδα που αγαπάμε, σε μια Ευρώπη που θέλουμε.

δ

Πάμε για νέα σκάνδαλα, για νέες λαμογιές. Να είναι καλά ο χαζός κόσμος

Γκοου μπακ Μέρκελ

Ουστ....λαμόγιο!

Ιστορία δίχως τέλος...

Καμία χώρα δεν προοδεύει με 'κουτό', τεμπέλη, εκ γενετής βολεμένο και μεσήλικα συνταξιούχο ως οδηγό.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4903492

Αυτά τα 45 χρόνια, στο σανίδι του Φεστιβάλ έχουν ανέβει και έχουν «ρίξει κόκκινο στη νύχτα» οι καλύτεροι εκπρόσωποι όλων των μορφών τέχνης της χώρας μας είπε ο ΓΓ του ΚΚΕ που τόνισε ότι η αντίσταση δεν θα σβήσει χάρη στο ΚΚΕ 

6
pol

Με το γνωστό του ύφος, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός παίρνει ευθέως το μέρος των Ακριβοπούλου - Καψώχα και κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ότι καλλιεργεί την εσωστρέφεια στον ΣΥΡΙΖΑ

71