Άδωνις Γεωργιάδης: Το 2019 θα είναι το έτος που η ΝΔ θα κερδίσει όλες τις εκλογές

adonis98

«Το 2019 θα γίνει το έτος που θα θυμόμαστε όλοι ότι ξεμπερδέψαμε για πάντα με τη χειρότερη κυβέρνηση που υπήρξε ποτέ», τόνισε σε ομιλία του στον Έβρο ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ.

«Το 2019 θα γίνει το έτος που θα θυμόμαστε όλοι ότι ξεμπερδέψαμε για πάντα με τη χειρότερη κυβέρνηση που υπήρξε ποτέ... Το 2019 θα είναι το έτος που η παράταξη της Ν.Δ. θα κερδίσει όλες τις εκλογές, δημοτικές, περιφερειακές, εθνικές, ευρωεκλογές», δήλωσε σήμερα από την Ορεστιάδα ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., 'Αδωνις Γεωργιάδης.

Επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Γεωργιάδης έκλεισε τη σημερινή περιοδεία του στον Έβρο με ομιλία σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ορεστιάδας, αφού είχε προηγηθεί η επίσκεψή του σε Σουφλί και Διδυμότειχο, στο πλαίσιο της δράσης «26 Μαϊου: Συντονισμένα για τη νίκη».

Προσδιορίζοντας το όραμα της Ν.Δ. είπε: «…Εμείς δεν θέλουμε ανθρώπους στην εξουσία που να είναι κατώτεροι των κατωτέρων, αλλά ανθρώπους που είναι καλύτεροι απ' τους καλύτερους, για να τραβήξουν όλη την Ελλάδα μπροστά… Δεν θέλουμε μια κοινωνία που θα πηγαίνει προς τα κάτω και το όραμα της θα είναι πως θα γίνουν όλοι φτωχότεροι αλλά που το όραμά της θα είναι πως θα γίνουν όλοι πλουσιότεροι και πως θα γίνει η Ελλάδα ισχυρότερη χώρα». Διευκρίνισε πως το εν λόγω όραμα «σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με το όραμα του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, που αυτά τα τέσσερα χρόνια έχουν κυριολεκτικά διαλύσει τα πάντα».

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό , Αλέξη Τσίπρα αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «το πραγματικό τους πρόσωπο είναι η διαφθορά, η ευθυνοφοβία, οι μετακλητοί υπάλληλοι, το θέατρο…».

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο εισαγγελικό πόρισμα για την άσκηση δίωξης για τους θανάτους στη Μάνδρα Αττικής, λέγοντας «που γράφει αυτό ακριβώς που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή των Ελλήνων και για τα οποία τον λοιδορούσε όλος ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι δηλαδή οι μελέτες είχαν ολοκληρωθεί, ήταν ώριμες, τα έργα ήταν διαθέσιμα και η απόλυτη ευθύνη ήταν στην κ. Δούρου και την Περιφέρεια Αττικής, που δεν υπέγραφε και δεν προχώρησε τα έργα αν και αποτελούσαν την πρώτη προτεραιότητά της για το Νομό Αττικής..»

Αναφέρθηκε στην τραγωδία στο Μάτι με την «εικόνα του πρωθυπουργού να υποδύεται ότι δήθεν δεν ήξερε για τους νεκρούς…» ενώ για την συμφωνία των Πρεσπών επανέλαβε πως «έδωσαν τη Μακεδονία».

Κάνοντας αναφορά στην κατάργηση του ΕΚΑΣ μίλησε για τον πρωθυπουργό «που δήθεν ενδιαφερόταν για τους φτωχούς» ενώ αναφέρθηκε και στο πόρισμα του εσωτερικού ελέγχου της Novartis λέγοντας «ότι δεν βρέθηκε ούτε ίχνος χρήματος σε Έλληνες πολιτικούς… Κι αντί να πουν την επόμενη στιγμή, συγνώμη κάναμε λάθος, έχουν το θράσος να κουνάνε και το δάχτυλο, γιατί αυτοί έστησαν τη σκευωρία, βρήκαν ψευδομάρτυρες».

Για την μετανάστευση επισήμανε πως «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αστυνομία κάνει ότι μπορεί και υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Μας έλεγαν σήμερα (σ.σ. στον συνοριακό σταθμό φύλαξης στο Χειμώνιο) πως ο φράχτης, που έφτιαξαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, έχει ανακόψει τη ροή και πως τον επισκευάσανε. Το φράγμα που όταν είχε πέσει η κ. Χριστοδουλοπούλου έλεγε να το ξηλώσουμε, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πίστευε τότε στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων και καλούσε τους πάντες να έρθουν στην Ελλάδα».

«Το νούμερο ένα πρόβλημα για όλη την Ελλάδα είναι το δημογραφικό και δεν λύνεται με ωραία λόγια, αν δεν δώσεις χρήματα», ανέφερε . «Λύνεται με σοβαρά κίνητρα…Το ελληνικό έθνος σβήνει, δεν είναι μόνο ότι γηράσκει…»

«Όταν ερχόταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία έβριζε όλο το παλαιό πολιτικό σύστημα με τα χειρότερα λόγια, γιατί μας έφερε στη χρεοκοπία. Όταν πήραν την εξουσία, είπαν " ή εμείς ή αυτοί" και ενώ είχαν αυτό το σύνθημα, σήμερα μας κατηγορούν για διχαστικό λόγο….Δεν έχουν υπάρξει πιο διχαστικοί, πιο ντροπιαστικά συκοφαντικοί έναντι των πολιτικών τους αντιπάλων... Η εποχή του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι εποχή κατήφειας και θλίψης για τη Ν.Δ., είναι δυστυχώς κατήφειας και θλίψης για την Ελλάδα, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ την έχει διαλύσει… Ο Αλέξης Τσίπρας ήρθε και γκρέμισε ότι έχτισαν οι προηγούμενες γενιές των Αριστερών στην Ελλάδα επί δεκαετίες, το έκανε θρύψαλα . Γι' αυτό τον ευχαριστώ από καρδιάς. Θα θέλαμε δεκαετία να το πετύχουμε εμείς, το έκανε μέσα σε τέσσερα χρόνια. Κόστισαν παραπάνω στη χώρα αλλά δίνει στον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη μια συγκλονιστική ευκαιρία να κυβερνήσει την Ελλάδα σωστά, κάνοντας γρήγορα αυτά που πρέπει να γίνουν, τις ιδιωτικοποιήσεις τις μεταρρυθμίσεις, τις κινήσεις που πρέπει να κάνει η χώρα για να ξεκολλήσει η οικονομία και που τόσα χρόνια φοβόμασταν να τις κάνουμε από τις φασαρίες, τις απεργίες και τις διαδηλώσεις, ν' αρχίσει να τρέχει η ελληνική οικονομία με μεγάλη ταχύτητα…», είπε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ.

«Φέρνω μήνυμα νίκης. Νίκη είναι η εικόνα ομόνοιας του Δημήτρη Πέτροβιτς με τον Χρήστο Μέτιο. Η νίκη δεν έρχεται επειδή λέμε ότι θα κερδίσουμε. Έρχεται όταν κάνουμε αυτά που πρέπει για να κερδίσουμε. Η ισχύς εν τη ενώσει. Έτσι δίνονται οι μεγάλες μάχες και είναι νικηφόρες, όταν όλοι κάνουμε αυτό που πρέπει ενωμένοι», είπε αναγνωρίζοντας ότι στο παρελθόν «προφανώς και κάναμε λάθη» και ζητώντας από τους πολίτες να κρίνουν πάρα πολύ αυστηρά «όταν πάρουμε ξανά την εξουσία».

Αναφορικά με το χρόνο διεξαγωγής των εθνικών εκλογών ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε ότι η εκτίμησή του ήταν πάντα πως θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας γιατί «οι περισσότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι ικανοί να ψηφίζουν τα πάντα μόνο για να μείνουν στην καρέκλα… Θα μείνει μέχρι τον Οκτώβριο, όχι για πολιτικούς λόγους αλλά γιατί το απολαμβάνει και ξέρει ότι αυτά δεν θα τα ξαναζήσει ποτέ…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΣΧΟΛΙΑ (16)

Υπάρχει fοtο του μπουμπούκου δίχως αυτό το τσουλουφάκι που επιμελώς ατημέλητα πέφτει μπροστά;

Mπoυμπoυκoσixαμα....

Εσύ αριστερό γίδι...

πήγαινε να ψηφίσεις την Μυρσίνη Λοίζου, την καταχρήστρια του Δημοσίου. Όλα τα αριστερά λαμόγια τελειώσατε.

Μιλάνε και οι αριστεροί γερμανοτσολιάδες...

οι πιο φανατικοί Μερκελιστές και οι μεγαλύτεροι αμερικανόδουλοι της σύγχρονης Ιστορίας. Στη σπηλιά σας γρήγορα.

Ουστ

Κασιδοσίχαμα....

ΤΡΕΛΑΘΗΚΕΣ ΝΔ;

ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΗ ΠΡΕΣΠΩΝ;;;;;;;!!!!__________ΟΧΙ ΑΔΩΝΗ_________ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΜΑΚΗΣ

Το μυαλο σου το εχεις στις εκλογες και στην καρεκλα.το σημερινα προβληματα και τα δεινα που περναει η χωρα δεν προηλθαν μονο απο τον τσιπρα. αλλα απο την ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥ. εκει ειναι η ριζα του κακου. γιατι αν ηταν σωστοι, δεν ειχε κανενα λογο ο λαος να ψηφισει τα σημερινα αληταρια. θα τα ειχε ακομα στο 2%

Q

Αυτο ειναι που σας απασχολει, πως θα παρετε σειρα για την καρεκλα. Πως θα παρετε την εξουσια. Και μετα? Θα συνεχισετε στα χναρια που αφησε ο Τσιπρας και η Ελλαδα απλα θα μεταβει απο την χειροτερη κυβερνηση στην χειριστη κυβερνηση? Γιατι ετοιμους σας βλεπω! Εδω το 'χετε να το πεταξετε το "παραλαβαμε καμμενη γη" και "στην Ελλαδα υπαρχουν στρεβλωσεις δεκαετιων που δεν διορθωνονται μεσα σε μια μερα"! Την κλασσικη δικαιολογια για να μην διορθωσετε τιποτα, αλλα αντιθετα να γκρεμισετε κι αλλα!

D

Εσύ Q είσαι αρχηγός όλων των φασισταριων χ.α που γράφουν εδώ μέσα ......

ΓΙΩΡΓΗΣ

Σου κολλησε το αλτσχαιμερ η πρωτη φορα αριστερα και δε θυμασαι καλα.Η Δεξια ποτε δεν εχει μιλησει για καμμενη γη,ειναι εφευρημα των αριστερων. η Δεξια κανει παντα οταν την εμπιστευτει ο Λαος αυτο που ξερει να κανει καλα,καλυτερα απο οποιονδηποτε αλλο: Να απογειωνει την Οικονομια και να φερνει με αλματα την Ελλαδα στις πρωτες θεσεις των πιο ανεπτυγμενων Χωρων της ΕΕκαι του κοσμου! Αυτο θα κανει και παλι η ΝΔ με το Μητσοτακη!

Aμπεμπελελέκoυα

Στην Eλλnvική Θράκη, οι 'Eλλnvες πoλiτες μουσoυλμάvoι προέρxovται ΣΙΓOYΡΑ από τρεις γλωσσικές εvότητες. Αυτό το ξέρω ακόμη κι εγώ. Ξέρω επίσης ( ακόμη κι εγώ) ότι οι ελληνικές κυβερvήσεις oυσιαστικά μη διαxωρίζοντας ανάμεσα στις τρεις αυτές ΔlAKΡΙΤΕΣ γλωσσικές εvότητες, έχουν ρίξει τις τρεις ΔΙΑΦOPEΤΙΚΕΣ κoιvότητες στα xέρια της καραδoκούσης Toυρκίας. Eivαι φανερό, ότι την πολυπλoκότητα και τις λεπτές αυτές ισορρoπίες, δεν τις γνωρίζει ο Koύλης. Το θεωρώ κακό μεν, αλλά το δικαιoλογώ, μιας και ο ηγέτης δεν είναι απαραίτητο να γvωρίζει τα πάvτα. To γεγovός, ότι άφρovες σύμβoυλοι τον έριξαν σε τόσο μεγάλη πατάτα, δεν είναι απαραίτητα κακό για τους συμβoύλους, αλλά γι αυτόν που τους διαλέγει. Διότι αποδεικvύει έμπρακτα, ότι τους σύμβoυλους τους διαλέγει από τους ακραιφvείς κoυλoφύλακες και με μovαδικό κριτήριο την Koυλoφρoσύvη τους. Όσοι δεν γνωρίζετε το μnτσoτακέικο, θα το αντιληφθείτε λίαν συντόμως όταν ανέλθουν στην εξουσία. Movαδική ιδεολoγία του, είναι ο παρτακισμός και τα κολλητnλίκια. Θα με θυμηθείτε.

!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και πώς

τα ξέρεις όλα αυτά δικέ μου; Μήπως ήσουν κι εσύ part of the party και τώρα, όντας στην απ' έξω, σου κακοφαίνεται κι αμολάς χολή;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

komision_main

Λόγω της επιθετικότητας απέναντι σε Ελλάδα και Κύπρο - Η Επιτροπή Προϋπολογισμών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που εγκρίνει ή απορρίπτει κάθε χρηματοδοτική δράση της Ένωσης, υιοθέτησε μία επιθετική διατύπωση εναντίον της Άγκυρας

5