Επίσημη πρώτη για τον Σάκη Ιωαννίδη - Γέμισε το κλειστό «Σπύρος Λούης»

Επίσημη πρώτη για τον Σάκη Ιωαννίδη - Γέμισε το κλειστό «Σπύρος Λούης»

Πάνω από 2000 άτομα έδωσαν το παρών στην πρώτη ανοιχτή ομιλία του πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

IMG_1416
Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου στην πρώτη ανοιχτή ομιλία του πρώην Προέδρου της ΟΝΝΕΔ και Υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σάκη Ιωαννίδη, το απόγευμα της Δευτέρας στο κλειστό Γυμναστήριο “Σπύρος Λούης” στο Μαρούσι.

Στην ομιλία του κ. Ιωαννίδη έδωσαν το παρών πάνω από 2000 άτομα, εκ των οποίων το μεγαλύτερο ποσοστό ήταν νέοι, που δήλωσαν την υποστήριξή τους στην υποψηφιότητα του.

Χαιρετισμό απηύθυναν μέσω επιστολής ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και νυν επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος Βαγγέλης Μειμαράκης, ο βουλευτής της ΝΔ και Αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, ο Γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ο Βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ενώ στο βήμα ανέβηκε ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας, και ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Γιώργος Στασινός.

Τον Σάκη Ιωαννίδη προλόγισε ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμα, ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Γιάννης Πλακιωτάκης, οι βουλευτές του κόμματος Θεόδωρος Φορτσάκης, Κώστας Κατσαφάδος, Αντρέας Κατσανιώτης, η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Κώστας Δέρβος, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο πρώην Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης καθώς και πλήθος υποψήφιων βουλευτών, ευρωβουλευτών, δημάρχων και περιφερειακών συμβούλων.

Όπως τόνισε ο Σάκης Ιωαννίδης "Μπαίνω σε αυτή την μάχη, γιατί αγαπάω την πατρίδα μου, παλεύω για τη γενιά μου, τιμώ και σέβομαι την ιστορία και τους μεγαλύτερους. Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος Ας κάνουμε την επανάσταση του κανονικού.

Σας ζητώ να είμαι η νέα σας επιλογή. Επιλογή αρχών και αξιών, επιλογή συνειδητή για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Για το κοινό μας όραμα για τη νέα Ελλάδα. Μια νέα Ελλάδα που με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πρωθυπουργία και τη Νέα Δημοκρατία στη κυβέρνηση, θα απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και θα τους εγγυάται ασφάλεια και σιγουριά".

173_Sakis_Ioannidis_18_03_19_A00A1400_web
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης