Ο Ζάεφ «ανεβάζει» φωτογραφίες από τη «Βόρεια Μακεδονία» στην ΕΕ

Ο Ζάεφ «ανεβάζει» φωτογραφίες από τη «Βόρεια Μακεδονία» στην ΕΕ

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων δεν έκρυψε την ικανοποίησή του μετά το «πράσινο φως» που δόθηκε για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων τον Ιούνιο

zaev11
Με γοργά βήματα προχωρούν οι ενταξιακές διαπραγματεύεις των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς οι δύο πλευρές εμφανίζουν τη διάθεση να καταλήξουν σε μία συμφωνία το ταχύτερο δυνατό. Ο Ζόραν Ζάεφ, πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας και εκ των πρωταγωνιστών που υπέγραψαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από τις σημερινές εξελίξεις, καθώς δόθηκε το «πράσινο φως» για την έναρξη των ενταξιακών συζητήσεων από τον Ιούνιο.

Ο Ζόραν Ζάεφ «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tweeter φωτογραφίες από τη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Σταθεροποίησης και Σύνδεσης, στην οποία συμμετείχε και η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι, παρουσιάζοντας τη «Βόρεια Μακεδονία» στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα με τις σημαίες των Σκοπίων και της ΕΕ να κυματίζουν δίπλα η μία στην άλλη και την ταμπέλα με την επιγραφή «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», να διακρίνεται σε πρώτο πλάνο.

zaev3
zaev4
zaev2
zaev1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης