Γεωργιάδης: Η τροπολογία για το ασυμβίβαστο επιβεβαιώνει την πολιτική εξαγορά των Κουντουρά, Δανέλλη

Γεωργιάδης: Η τροπολογία για το ασυμβίβαστο επιβεβαιώνει την πολιτική εξαγορά των Κουντουρά, Δανέλλη

Υποκριτική η ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ για τα δικαιώματα της γυναίκας, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

4743614
Την πολιτική εξαγορά της Ελενας Κουντουρά και του Σπύρου Δανέλλη υποστήριξε ότι επιβεβαιώνει η τροπολογία για την άρση του ασυμβίβαστου για τις ευρωεκλογές ο κ. Αδωνης Γεωργιάδης. Παράλληλα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε υποκριτική την ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ για τα δικαιώματα της γυναίκας υπενθυμίζοντας τις δηλώσεις της κυρίας Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου με τα αγγούρια και τους ομοφυλόφιλους.

«Η κυρία Μεγαλοοικονόμου σε μια τηλεοπτική εκπομπή χάρισε ζαρζαβατικά στον Μ. Γιακουμάτο λέγοντάς του ότι δεν του έφερε αγγούρια γιατί δεν είναι ομοφυλόφιλος. Για αυτή την φράση την χυδαία και σεξιστική δεν είπατε τίποτα κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Καματερός με κατηγορεί μάλιστα ότι ρίχνω το επίπεδο, αλλά δέχεται να κάθεται στα ίδια έδρανα με την Μεγαλοοικονόμου. Μας κατηγορείτε εσείς που καταπίνετε τα αγγούρια της Μεγαλοοικονόμου. Ο άλλος ο συνάδελφος του ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι είμαι ίδιος με την Μεγαλοοικονόμου. Είστε ψεύτες και υποκριτές» είπε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης.

Αναφορικά με την επίμαχη τροπολογία είπε «η κυρία Κουντουρά κατά την συζήτηση της συμφωνίας των Πρεσπών είπε ότι την στοχοποίησα γιατί είπα ότι είναι αδιανόητο να αλλάζει άποψη γι αυτό το κρίσιμο θέμα μέσα σε 6 μήνες. Επισήμανα τότε ότι η ψήφος της κυρίας Κουντουρά δεν είναι αποτέλεσμα ιδεολογικής αλλαγής αλλά εξαγοράς και συναλλαγής. Ισχυρίστηκα ότι άλλαξε την θέση της και ψήφισε τις Πρέσπες. Ο κ. Χαρίτσης αυτός ο καλός άνθρωπος ήρθε σήμερα να με δικαιώσει με αυτή την τροπολογία. Δεν υπάρχει κανένας που να μην έχει καταλάβει ότι η τροπολογία αυτή είναι προϊόν πολιτικής εξαγοράς των Κουντουρά και Δανέλλη. Δείχνετε ότι μπροστά στο ιδιοτελές σας συμφέρον, δεν υπάρχει κανένα φρένο».

Παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στη δίωξη που ασκήθηκε στην περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου αυτή τη φορά για τους νεκρούς στην Μάνδρα. «Πριν λίγο ασκήθηκε δίωξη στην κυρία Δούρου, αυτή την φορά για τους νεκρούς στη Μάνδρα. Η δίωξη έρχεται σε αντίθεση με το πόρισμα της κα Παπασπύρου για την Μάνδρα. Αυτό που ξέχασε η κα Παπασπύρου το έκανε ο εισαγγελέας» είπε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης