Mυρσίνη Λοΐζου στην ΕΡΤ: Είμαι θύμα μικροπολιτικής από τη ΝΔ

Mυρσίνη Λοΐζου στην ΕΡΤ: Είμαι θύμα μικροπολιτικής από τη ΝΔ

Η ΕΡΤ με ρεπορτάζ αφιέρωμα «ξεπλένει» την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ - Επιμένει στον ισχυρισμό περί γλωσσικού ατοπήματος και ισχυρίζεται ότι στοχοποιήθηκε από τη ΝΔ για μικροπολιτικούς λόγους 

Καταγραφη67
Στον ισχυρισμό περί... «γλωσσικού ατοπήματος» επιμένει η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοΐζου αναφορικά με την παλαιότερη ανάρτησή της για τα θύματα της 17Ν.

Η κρατική τηλεόραση αφιέρωσε σήμερα ένα εκτενές ρεπορτάζ για την υποψήφια ευρωβουλευτή του κυβερνώντος κόμματος στο οποίο η Μυρσίνη Λοΐζου εξήγησε πως... ο γραπτός λόγος δεν είναι σαν τον προφορικό και ότι αλλιώς διαβάζεται και αλλιώς... ακούγεται!

Αναφερόμενη στην έντονη κριτική που της ασκήθηκε για τις παλαιότερες αναρτήσεις της αναφορικά με την τρομοκρατία, την απέδωσε στην μικροπολιτική των πολιτικών της αντιπάλων. «Ζήτησα συγνώμη τότε και ζητώ και τώρα»... «Αυτό το θέμα βγήκε από τη ΝΔ» αποφάνθηκε η Μυρσίνη Λοΐζου που επιχείρησε στο σχετικό ρεπορτάζ – αφιέρωμα να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους αποδέχθηκε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να κατέβει υποψήφια για την ευρωβουλή.

«Δέχθηκα γιατί θέλω να αγωνιστώ για τον πολιτισμό και τα πνευματικά δικαιώματα» είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε ότι αγωνιά και για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Το βλέπουμε στην Ελλάδα με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και του Ζακ Κωστόπουλου... Εγώ έζησα τον φασισμό με τη σύλληψη του πατέρα μου είπε στις δηλώσεις της στην κρατική τηλεόραση.

Δείτε το ρεπορτάζ - αφιέρωμα της κρατικής τηλεόρασης στην υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ



H Mυρσίνη Λοϊζου στην ΕΡΤ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης