«Μύκονος πρώτη Ξανά» ο συνδυασμός του Χρήστου Βερώνη

«Μύκονος πρώτη Ξανά» ο συνδυασμός του Χρήστου Βερώνη

Ο υποψήφιος για την δημαρχία του νησιού Χρήστος Βερώνης παρουσίασε τον συνδυασμό του

myk_009
Με κοινωνικό σύνθημα: «Με εμάς στην Δημαρχία, την Μύκονο θα την σέβονται» ως κοινωνικό μήνυμα και πλήθος κόσμου παρουσίασε τον συνδυασμό «Μύκονος. Πρώτη Ξανά» ο υποψήφιος για την δημαρχία του νησιού Χρήστος Βερώνης.

Στο κατάμεστο από Μυκονιάτισσες και Μυκονιάτες Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο ο επι πέντε διαδοχικές θητείες δήμαρχος Μυκόνου εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα μετά από απουσία περίπου δέκα ετών. Ο κ. Βερώνης τόνισε ότι απάντησε θετικά στο κάλεσμα της κοινωνίας που του ζήτησε να ξαναβγεί μπροστά και να πάρει στα χέρια του το τιμόνι του κλυδωνιζόμενου σκάφους του Δήμου. Ο ίδιος μίλησε για τα φαινόμενα εγκατάλειψης και παρακμής που κυριάρχησαν τα τελευταία χρόνια στο νησί ως αποτέλεσμα της ανεπάρκειας και της αδιαφορίας του σημερινού δημάρχου Κώστα Κουκά. Στην συνέχεια υπενθύμισε τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που έγιναν επι δημαρχίας του και απογείωσαν τη Μύκονο και προσδιόρισε τις προτεραιότητες που θεμελιώνουν το όραμα της ισχυρής Μυκόνου για τα επόμενα χρόνια

Στο τέλος της ομιλίας του παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με τους οποίους συγκροτεί ένα δυναμικό και άρτιο ψηφοδέλτιο.

Το συνδυασμό απαρτίζουν εκπρόσωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους, τις επαγγελματικές ομάδες και τα γεωγραφικά διαμερίσματα του νησιού. Ειδικότερα, συμμετέχουν όλοι σχεδόν οι μέχρι πρότινος αντιδήμαρχοι της σημερινής δημοτικής αρχής, αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι και σύσσωμα σχεδόν τα συμβούλια των δημοτικών κοινοτήτων Μυκόνου και Ανω Μεράς Συμμετέχουν επίσης δημοτικοί σύμβουλοι και από τους υπόλοιπους συνδυασμούς της σημερινής μειοψηφίας. Να σημειωθεί ότι η μαζική προσέλευση χαρακτηρίζεται από τους δημότες του νησιού ως καθαρή παράσταση νίκης από τον πρώτο γύρο για τον συνδυασμό του κ. Βερώνη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης