«Έκρηξη» Μεγαλοοικονόμου στο καφενείο της Βουλής: Θα τα μπουμπουνίσω όλα στη σημερινή ψηφοφορία

«Έκρηξη» Μεγαλοοικονόμου στο καφενείο της Βουλής: Θα τα μπουμπουνίσω όλα στη σημερινή ψηφοφορία

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι εάν οι «σύντροφοί» της συνεχίζουν να της ασκούν μπούλινγκ θα ρίξει την βόμβα της παραίτησης

megalo-oikono-ne1
Απασφαλισμένη στο καφενείο και τους διαδρόμους του κοινοβουλίου κυκλοφορεί η κυρία Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου απειλώντας να παραιτηθεί ή να ψηφίζει κόντρα στην κομματική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η βουλευτής Πειραιά άρχισε να φωνάζει στο καφενείο του κοινοβουλίου πως θα «τα μπουμπουνίσει όλα στην σημερινή ψηφοφορία» εννοώντας προφανώς ότι θα καταψηφίσει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Συνταγματική Αναθεώρηση και πως εάν οι «σύντροφοί» της συνεχίζουν να της ασκούν μπούλινγκ θα ρίξει την βόμβα της παραίτησης.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας η κυρία Μεγαλοοικονόμου εξερράγη θεωρώντας ότι το σχόλιο της κα Αννέτας Καββαδία πως«πρέπει να τηρούμε το εμπάργκο» (σ.σ. στον ΣΚΑΪ) και «να μην κάνουμε παρεμβάσεις lifestyle» την «φωτογραφίζει».

«Γιατί με φωτογραφίζεις;» φέρεται να είπε η κυρία Μεγαλοοικονόμου απευθυνόμενη στην κυρία Καββαδία συμπληρώνοντας: «Με αναγκάζετε να πάω σπίτι μου και να πάρει την έδρα ο Καλλιάνος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης