«Θεσσαλονίκη μαζί» το όνομα της παράταξης Νοτοπούλου

«Θεσσαλονίκη μαζί» το όνομα της παράταξης Νοτοπούλου

Χωρίς λόγια και μόνο με μουσική και εικόνες το πρώτο της προεκλογικό βίντεο - Ανάμεσα στις εικόνες και το... Μετρό της Θεσσαλονίκης!

notopouloudoulepsa-sto-periptero-tourismou-oxi-ws-katharistria_w_l
Το πρώτο προεκλογικό της βίντεο, μόνο με μουσική, αλλά και με την αποκάλυψη του ονόματος του συνδυασμού της για τις εκλογές στον δήμο Θεσσαλονίκης, ανάρτησε στο Facebook, πριν από λίγη ώρα η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Το όνομα του συνδυασμού είναι «Θεσσαλονίκη Μαζί» και περιλαμβάνει και το όνομα «Ανοιχτή πόλη» που παραπέμπει στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ που είναι σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο.

Στο σχόλιο που συνοδεύει το βίντεο, με εικόνες της Θεσσαλονίκης και με τελική εικόνα τη δική της ως υποψήφιας δημάρχου, η κ. Νοτοπούλου αναφέρει: «Η δική μας οπτική της Θεσσαλονίκης! Πόλη Ανοικτή, με Καρδιά, Συναίσθημα και Βλέμμα στραμμένο στο... 'Μαζί' και το 'Μπορούμε'! Προχωράμε μαζί για τη Θεσσαλονίκη που αγαπάμε και ονειρευόμαστε!».

Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στις εικόνες είναι και οι σκάλες του Μετρό. Η κ. Νοτοπούλου παράλληλα ανακοίνωσε και την πρώτη εκδήλωση του συνδυασμού της αύριο ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, με τίτλο «Μιλάμε για την πόλη μας, μιλάμε για τις ζωές μας! – Οι Γυναίκες Προχωράμε Μαζί», που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί, στον πολυχώρο του περιοδικού «Ένεκεν», στην Προξένου Κορομηλά 37.

Δείτε το βίντεο

Κλείσιμο


Πηγή: voria.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης