Γεροβασίλη: «Μου χρεώνουν δήλωση που ποτέ δεν έκανα»

Γεροβασίλη: «Μου χρεώνουν δήλωση που ποτέ δεν έκανα»

Η απάντηση της υπουργού Προστασίας του Πολίτη στο Twitter για τα δημοσιεύματα που της αποδίδουν δήλωση, σύμφωνα με την οποία «διαπράττει αδίκημα όποιος αντιδρά κατα της κυβέρνησης στο διαδίκτυο»

gerovasili01
«Γκαιμπελίστικα ψεύδη και βρώμικη προπαγάνδα», αποκαλεί η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, δημοσιεύματα που της αποδίδουν δήλωση, σύμφωνα με την οποία «διαπράττει αδίκημα όποιος αντιδρά κατα της κυβέρνησης στο διαδίκτυο».

Το θέμα ξεκίνησε απο ιστοσελίδα, η οποία σε δημοσίευμα σχετικά με τις απαντήσεις που έδωσε η κ. Γεροβασίλη στην ΕΡΤ για τις «προληπτικές» προσαγωγές στα Γιαννιτσά, της χρεώνει την συγκεκριμένη δήλωση, την οποία έχει μάλιστα στον τίτλο σε εισαγωγικά.

Αυτό αναπαρήχθη και από άλλες ιστοσελίδες, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της υπουργού, η οποία, απο τις Βρυξέλλες που βρίσκεται, απάντησε μέσω Twitter στο οποίο αναφέρει:

«Γκαιμπελίστικα ψεύδη και βρώμικη προπαγάνδα. Μου χρεώνουν δήλωση που ποτέ δεν έκανα. Ποτέ δεν είπα ότι "όποιος αντιδρά από το διαδίκτυο κατά της κυβέρνησης διαπράττει αδίκημα - Σας παρακολουθούμε όλους". Έλεος!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης