«Δεν χάθηκε ο κόσμος» από τη βία και τα επεισόδια λέει η Παπακώστα

«Δεν χάθηκε ο κόσμος» από τη βία και τα επεισόδια λέει η Παπακώστα

«Δουλεύουμε με φιλοσοφία την έγκαιρη διάγνωση και την πρόληψη και όχι την καταστολή που δεν βοηθά τα νέα δεδομένα» υποστήριξε η Κατερίνα Παπακώστα!

papakosta_main01
«Δεν χάθηκε ο κοσμος» υποστήριξε η Κατερινα Παπακωστα αναφορικά με το σκηνικό εκτεταμένης ανομίας που παρουσιάστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο λόγω των βίαιων συμπλοκών χούλιγκαν και της επίθεσης αναρχικων στο αστυνομικό τμήμα Ακροπολεως.

Η αναπληρωτής υπουργος Προστασίας του Πολίτη μιλώντας σε βουλευτες χωρών που μετέχουν στην διακοινοβουλευτική συνέλευση του ΝΑΤΟ υποστήριξε οτι τα φαινόμενα ανομίας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αλλα ειναι προϊόν fake news ενώ κάλεσε την αντιπολίτευση να μην επενδύει για κομματικά οφέλη στα ζητήματα ασφαλείας.

«Το Σαββατοκύριακο υπήρξε μπαράζ δημοσιευμάτων που περιπου παρουσίασε οτι χάθηκε ο κοσμος στην Αθήνα σε ζητήματα ασφαλείας. Δεν ειναι έτσι η πραγματικότητα» ειπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει πως «αυτο δεν σημαίνει οτι δεν απαιτείται αύξηση της ασφαλείας ούτε πως εμείς ζητάμε ασυλία κριτικής. Όμως η ασφάλεια δεν μπορει να ειναι επικοινωνιακός σάκος του μποξ»

Παράλληλα η κυρία Παπακώστα αποκάλυψε ότι «η σύγχρονη φιλοσοφία αστυνόμευσης την οποία δουλεύουμε βασίζεται στην έγκαιρη διάγνωση και στην πρόληψη και όχι στην καταστολή που δεν βοηθά τα νέα δεδομένα»

Κλεινοντας την τοποθέτηση της επανέφερε τις κατηγορίες για τα ΜΜΕ λέγοντας πως το αίσθημα ανασφάλειας δημιουργείται απο εκείνους «που κρατούν τα μικρόφωνα 24 ωρες το 24ωρο και διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, ενώ εμείς μιλάμε μόνο πέντε λεπτά και χανόμαστε».

Ερωτηθείς τέλος για τη συνεργασία της με τον ΣΥΡΙΖΑ η κυρία Παπακώστα διευκρίνισε ότι προέρχεται από την Καραμανλική δεξιά. «Η σχολή σκέψης του Καραμανλή δίδαξε την μετριοπάθεια και την συνεννόηση στα κρίσιμα ζητήματα όπως την ανάπτυξη αλλά και τα θέματα ασφάλειας» είπε. «Προέρχομαι από την Καραμανλική δεξιά και συνεργάζομαι με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για το καλό της χώρας» είπε και ενημέρωσε ότι και το κόμμα που έχει δημιουργήσει έχει Καραμανλικές καταβολές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης